Спипаха русенка с наркотици след сбиване в квартал "Възраждане"

2
Бившият и настоящият приятел се спречкали, а полицаите се натъкнали на наркотици в колата им
Бившият и настоящият приятел се спречкали, а полицаите се натъкнали на наркотици в колата им

22-годишна жена е задържана за притежание на наркотици.

Вчера около 19:30 часа в полицията е сигнализирано за сбиване на ул. "Сан Стефано" в Русе, където веднага е изпратен екип на Второ РУ.  При последвалото изясняване на ситуацията полицаите са установили, че 29-годишен мъж бил нанесъл няколко удара в лицето на друг мъж на 27 г. Там се е намирала и 22-годишна жена, която била бивша приятелка на 29-годишния и настояща на опонента му. Тримата русенци.

Според първоначалните обяснения на участниците 27-годишният бил с приятелката си в лек автомобил „Мазда“, когато при тях дошъл другия мъж и двамата се скарали. На местопроизшествието била установена и чанта от плат с наркотични вещества, която според 29-годишния била на 27 годишния, а в крайна сметка жената е заявила, че е нейна. При извършено претърсване в автомобила служителите на реда са открили още две полиетиленови пликчета. В едното имало бяло прахооброзно  вещество, реагиращо  на метаамфетамин , а в другото суха тревна  маса, реагираща на марихуана. Жената обяснила на полицаите, че и тези наркотични вещества са нейни и ги криела в колата на приятеля си.

Случаят е документиран от дежурна оперативна група. Жената е задържана за 24 часа в МВР. Започнато е досъдебно производство за престъпление по чл.354а, ал.3 от НК.

Работата по изясняването продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари