Спипаха русенец да шофира с две различни регистрационни табели

1
В автомобила му са открити наркотици и газов пистолет
В автомобила му са открити наркотици и газов пистолет Снимка: Бисер Боянов

32-годишен мъж е задържан за притежание на наркотици, след като е заловен от полицията да управлява автомобил с различни регистрационни табели. 

Вчера около 14:30 часа на бензиностанция на булевард „Липник“ в Русе е забелязан автомобил с поставени две различни регистрационни табели. Екип полицаи от Второ РУ са установили при проверката, че въпросната кола е с марка БМВ и се управлява от 32-годишен мъж от Русе, а с него в автомобила на предната седалка е пътувала 18-годишна.

Униформените са констатирали, че поставените табели отпред и отзад на БМВ-то са с русенски регистрации, с различни номера и от различни серии. На местопроизшествието е изпратена дежурна оперативна група, която да извърши оглед на място и да документира случая. В хода на последвалите полицейски и процесуални действия  в колата са открити наркотици и газов пистолет.

Автомобилът и лицата са отведени във Второ РУ. При личен обиск на мъжа в дрехите му са намерени две прозрачни стъклени лули, полиетиленов плик със зелена тревна маса и друг плик с вещество, под формата на кафява бучка.

По-късно в жилището на 32-годишния в Русе е извършено претърсване и изземване, при което са установени две топчета метаамфетамин, съцветие зелена тревна маса и електронна везна. 32-годишният е задържан в ОДМВР – Русе.

По случая е образувано досъдебно производство, като е уведомен дежурен прокурор. Работата по него продължава, предстои уточняване на количествата и вида на откритите вещества, както и извършването на други процесуални действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари