Собственикът на белия бус се върна в България

0
Мъжът се занимава с търговия на дребно и затова бусът е бил пълен с всевъзможни чанти и сакове, пълни със стока, закупена от България
Мъжът се занимава с търговия на дребно и затова бусът е бил пълен с всевъзможни чанти и сакове, пълни със стока, закупена от България Снимка: © Булфото

Собственикът на белия бус, който във вторник предизвика паника на Летище София заради съмнение за бомба, пристигна по обед в столицата.

Както полицията вече съобщи, мъжът, който е от арменски произход, е оставил буса си на паркинга на аерогарата преди два дни, след което се е качил на полет за Брюксел. При кацането си днес той е отведен, за да бъде разпитан по случая, предаде Дарик.

Пред журналисти негов приятел на име Кеворк Кеворкян, който е пътувал с него, обясни, че мъжът се занимава с търговия на дребно и затова бусът е бил пълен с всевъзможни чанти и сакове, пълни със стока, закупена от България.

Кеворкян заяви още, че с приятеля му са били шокирани след като са разбрали, че автомобилът е проверяван от спецчастите заради съмнение за бомба.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари