Смятам, че имам добър шанс в президентската надпревара

0
Цената на дизела във Варна е достигнала минималната си стойност
Цената на дизела във Варна е достигнала минималната си стойност Снимка: Булфото

Цената на дизела във Варна е достигнала минималната си стойност и трудно може да бъде свалена още.

Това каза в студиото на телевизия „Черно море“ бизнесменът Веселин Марешки.

Един лев и четиридесет и шест стотинки е цената, на която в момента  се закупува дизелът. Според него е имало споразумение за високата цена на горивата.

“Някой ги е оставил абсолютно безконтролно да си правя каквото си искат, трупат се огромни печалби от това нещо  и с тези печалби повярвайте ми може да се запуши устата на всеки един човек. Бил той министър, депутат или какъвто и да е. Печалбите, които се генерират от тези маржове са много сериозни”, сподели Марешки.

Той коментира и кандидатурата си за президент, която според него се дължи на голямото одобрение на хората. Според него държавният глава трябва да изказва мнението си по актуални въпроси и теми като цената на горивата, енергоснабдяването и всички подобни проблеми, които вълнуват хората.

“Днес във Варна дизела е около 1,45, а в София е 1,77-1,80 и 1,90 има някъде. Президента? Къде е президентът нали е президент на всички българи, защо софиянци и дори не софиянци, аз като тръгна оттук и заредя на 1,45 и отивам на София 1,80. Това е ролята на президента и така го разбират и хората”, добави Веселин Марешки и сподели, че очаква да постигне добър резултат в надпреварата за президентския пост.

Източник: Черно Море
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари