Следователят на Митьо Очите набил турист!

0
Щом усетил, че става напечено, следователят бързо излязъл в болничен
Щом усетил, че става напечено, следователят бързо излязъл в болничен

Следователят на Митьо Очите, както е известен в Слънчев бряг магистратът Иван Христов от Националната следствена служба, е набил немски турист в бара на жена си Дани.

Грозната сцена се е разиграла точно три дни преди стрелбата по Димитър Желязков. Новината потвърдиха от прокуратурата.

Петима обвинители от звено „Антикорупция” към ВКП пристигнали по спешност в курорта и започнали пълна проверка на действията на Христов, както и на сигналите срещу него, че поддържа връзки с лица от подземния свят, потвърди вчера и главният прокурор Сотир Цацаров на бригинг в Бургас. 

Подобен начин на работа, на живот и демонстрация от представител на съдебната власт е недопустим. След като е бил толериран толкова време на местно ниво, ние ясно показваме, че няма да го толерираме по никакъв начин. Колегата засега е в болничен, нека оздравее”, допълни той.

Щом усетил, че става напечено, следователят бързо излязъл в болничен, а НАП стартирала проверка на имотното му състояние, пише „Телеграф”.

Щатът му като следовател в Несебър е закрит от вчера и Христов е преместен на работа в Бургас.

На 6 срещу 7 юни немски турист и негови приятели разпускали в бара с танцьорки на пилон „Вира Тики”. Той се водел на съпругата на следователя Дани Христова, но всички знаели, че той се разпорежда там. Във фаталната вечер между него и персонала възникнал проблем. Пред погледа на смаяните клиенти, двама служители започнали да налагат германеца, като му счупили ръка. В мелето се включил и Иван Христов, който напръскал човека със спрей в лицето, разказали очевидци пред полицията. 

Започнало разследване, а чужденецът бил викнат на разпит. Той категорично заявил, че точно следовател Христов го напръскал със спрей, а другите двама го пребили, щом се стигнало до проверката, следователят буквално побеснял, започнал да заплашва свидетели на свадата, твърдят ченгетата. Затова срещу него бил пуснат сигнал, че злоупотребява с положението си на магистрат.

Петима прокурори от спецзвено „Антикорупция” пристигнали по спешност в Слънчев бряг и без никой да ги усети, започнали тараш на всички заведения и обекти, за които се предполага, че са на следователя.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари