Синът ми дарява 40-е си лева на полицаите, ще има всичко, освен държава!

3
Баща на 4-годишно момченце написа разтърсващи думи в социалната мрежа по повод решението на правителството парите за детските да бъдат разпределени на полицаите
Баща на 4-годишно момченце написа разтърсващи думи в социалната мрежа по повод решението на правителството парите за детските да бъдат разпределени на полицаите

Баща на 4-годишно момченце написа разтърсващи думи в социалната мрежа по повод решението на правителството парите за детските да бъдат разпределени на полицаите.

Така, вместо всяко българче да получи елементарна сума от държавата, средствата ще бъдат раздадени на полицаите, които протестират заради ниските си заплати.

Фактът е повече от показателен какви са приоритетите на ГЕРБ и коалиционния партньор „Обединени патриоти“ – не децата, а пазачите им, които бият протестиращите, за да се запази властовата конюнктура. А може би идеята на правителството е да разделя обществото, като настройва противопоставя различните групи хора, за да отклони вниманието от своето управление.

Решението не е никаква изненада за всички, които са наясно, че всеки месец ГЕРБ получават над 1 млн. лв. държавна партийна субсидия, докато у нас умират дечица, защото работещите им родители нямат пари за животоспасяващите им операции.

Ето и страшните в безсилието на родителя думи на Милко Божнаков:

<strong class='keys'>дете</strong>, пари, <strong class='keys'>полицаи</strong>

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари