Ще се обоснова защо е малко вероятно да има правителство

0
Задкулисието иска да използва Слави Трифонов в ролята на НДСВ и Царя, за да не допусне ДБ и ИСМВ, изобщо протеста да формира дневния ред на обществото
Задкулисието иска да използва Слави Трифонов в ролята на НДСВ и Царя, за да не допусне ДБ и ИСМВ, изобщо протеста да формира дневния ред на обществото Снимка: БГНЕС

Да се опитам да обоснова защото е малко вероятно да има правителство. Поставете се на мястото на Слави. Каквото и да ви говорят, той е от 20 години с един крак в политиката, защото имаше абсолютната привилегия да формира обществени настроения в прайм тайм. Като познаваме механизма на модела, задържането толкова година, след като всичко друго се смени, означава че човекът разполага със силни връзки и козове.

Според мен в момента задкулисието иска да го използва в ролята на НДСВ и Царя, за да не допусне ДБ и ИСМВ, изобщо протеста да формира дневния ред на обществото.

Тук има няколко обстоятелства, които трябва да се отчитат.

Слави е със значителна стойност, не вярвам да се съгласи да направи правителство, защото ще се изхаби за няколко месеца, нито ще може да управлява, нито ще може шоу да прави /все пак има отговорност към екипа си, не всички от тях ще се съгласят да похарчат бъдещето си заради политика/. Има и вариант да постави свое "експертно" "национално-отговорно" и прочие правителство, което да наблюдава от студиото с идеята, ако се провалят те се провалят. Точно НДСВ и Великден вариант. Хората се лъжат по тези работи.

Ако приемем че има задкулисие, а то е очевадно, то рискът е да похарчи доверието за себе си през подобен "кабинет".

Да не забравяме, че ИТН не е особено силен най-вече доказан играч, няма вариант при който ако не постигне подкрепа от ДБ ще може да формира кабинет. Всяка подкрепа на БСП, ДПС и ГЕРБ е харакири. Цялата администрация е на Борисов. Кабинет от младоци е кукла на конци.

То това е битката - кабинет на Слави, за да не се позволи служебен кабинет на Радев

Надявам се също на неговата еманципация. С времето всеки обслужващ, който е бил използван, потискан, като стане фактор развива чувство на самостоятелност и поддържа дистанция от менторите си. Надявам се, че Слави няма да бъде Любо Дилов, Емил Кошлуков и другите ентъртейнъри на повикване.

За това къс списък от задачи, освобождаване на възможността да се гласува дистанционно, изваждане на показ корупцията,

И нови избори.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари