Ще направят ли ревизия на Борисов?

0
Герджиков обеща ,че „няма да скършва хатъра“ на Борисов, който сам поиска ревизия
Герджиков обеща ,че „няма да скършва хатъра“ на Борисов, който сам поиска ревизия

Беновска: Проф. Герджиков, ще се изкушите ли с действията си  да определите кой ще е новият премиер на България – Борисов или Нинова?

Предсрочните парламентарни избори ще са на 26 март 2017 г.

За 56-те дни,до изборите, ръководените от професор Огнян Герджиков министри ще направят ревизия на кабинет Борисов - 2. Ако има нещо, ще го извадят. Герджиков обеща ,че „няма да скършва хатъра“ на експремиера Борисов, който сам поиска ревизия.

За изваждането на нарушения, ако има такива, никой не се съмнява… Любопитно е, обаче, дали служебното правителство ще има кураж, сила и обективност да признае позитивите на Борисов, ако види такива …

Непрекъснато се говори, че служебният кабинет има единствено важната задача да организира процедурно, не съдържателно, предсрочните парламентарни избори. Но, някак срамежливо, се премълчава, че с изявления, действия или премълчаване – служебният министър-председател Герджиков и неговите министри могат да повлияят на резултатите на изборите. Те могат да акцентират на негативите на управлението на Борисов -2, което пряко ще се отрази негативно на резултата на ГЕРБ. Герджиков може и да изтъкне успехите на Борисов, което пък да спре устрема на БСП.

Професор Герджиков, понеже сте начетен, а и пишещ човек сигурно знаете китайската мъдрост: “Живей живота си добре и честно. Когато остарееш и се връщаш назад в мислите си, ще можеш втори път да му се порадваш!“ Желая Ви го от сърце. За това и с уважение и доверие в аванс ви питам: “Проф. Герджиков, ще се изкушите ли с действията си  да определите кой ще е новият премиер на България – Борисов или Нинова?“ Всяко ваше действие ще бъде внимателно наблюдавано и задълбочено анализирано. Знаете. Очакваме Вашият ясен отговор още утре, когато е първото заседание на служебния кабинет.

Аз съм Беновска. И питам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари