Катастрофа край село Обретеник

0
52-годишна шофьорка се удари в крайпътно дърво
52-годишна шофьорка се удари в крайпътно дърво

Шофьорка е пострадала след удар на автомобил в дърво.

Произшествието станало на 19 август около 11:50 часа на главния път РусеБяла, в района на километър 35+800.

Изпратеният екип на полицията е установил, че лек автомобил „Фолксваген Шаран“, управляван от 52-годишна жена, при ясно време, суха пътна настилка, движещ се в посока Бяла, е напуснал пътното платно вляво и се е ударил в дърво.

В резултат на удара жената е тежко пострадала. Екип на Спешна помощ я е откарал в УМБАЛ "Канев", където е настанена за лечение.

Още една жена е пострадала на същия път вчера. 

Ранена е пътничка на мотоциклет. Сигнал за инцидента е получен около 19:52 часа. Екип на РУ – Две могили е установил, че произшествието е възникнало в района на километър 28+000. Мотоциклет „Кавазаки“, управляван от 29-годишен мъж, който се е движил в посока град Русе, предприел маневра изпреварване, след което застигнал и се е ударил с предната си гума в задната броня на движещ се пред него лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 56-годишен водач.

При удара тежко е пострадала пътуваща на мотоциклета 30-годишна жена. Екип на Спешна помощ е откарал жената в болница, където е настанена с фрактури. Пробите на двамата водачи за алкохол са отрицателни. Причините за настъпване на произшествието се изясняват, образувано е досъдебно производство. Снимки от този инцидент може да видите тук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари