Шиши казва, те изпълняват! Ако сте съгласни да определя бъдещето ви, стойте си вкъщи

0
Ваша воля, но го правите и от името на децата си
Ваша воля, но го правите и от името на децата си Снимка: БГНЕС

Шиши каза - не дава предсрочни избори. Шиши сега не дава да се губят избори.

Изобщо Шиши казва, те изпълняват.

Истината е, че Шиши е бита карта. След изборите ще видите и ще прочетете.

Ако сте съгласни Шиши да определя бъдещето ви си стойте вкъщи. Ако не отидете да гласувате, но не само. Отваряйте си очите, особено застъпници и наблюдатели за гласуване с чужди карти, както вчера Касим Дал предупреди в Алтернативата. Зад маските сега е трудно да се види. За това, както в банките искат да видят за малко лицето ви, и вие гледайте дали в избирателните секции се уверяват кой точно гласува.

Днес ВАС ще гледа делото за видеонаблюдението.

Фалшификациите стават на всеки етап - пускане на бюлетини, броене на бюлетини, записи в протоколи, обобщения, пренос /губене и подмяна на протоколи.

Относително най-трудни за манипулации са данните за активността.

Ако тя мине 55 процента значи са загубили.

И тъй като направиха всичко възможно да ограничат правото на хората да гласуват - призовавам хората под карантина, но без симптоми, ако не им осигурят мобилна секция да отидат да гласуват с предпазни мерки - сигурни маски и ръкавици.

Обръщам се към сипматизантите /не членовете/ на ГЕРБ, особено онези които се припознават като демократи и десни. Много от вас не престанаха да се надяват че Борисов, както на мен ми е казвал, че в нужния момент прави правилните неща. И така изглеждаше. Корупцията си вървеше "нормално", докато не се намеси Пеевски през 2014 година и принуди Борисов да сключат сделка - за взаимно подпомагане. Но схемата не позволява да има два върха и след срещата на Борисов с Решетников, Пеевски се договори с руснаци преди всички други. Така осъмнахме с един безлик, нищожен Парламент без нито един противник на АЕЦ "Белене" и на Турски поток.

Борисов си мислеше че ще му оставят зона за самостоятелност, която да му позволи за балансира. Предаде се преди две години и точния му израз бе "ожених се" - за Турски поток и руснаците.

От последните демарши от Вашингтон става безпощадно ясно, че шансът който американците дадоха на Борисов да се разграничи от Пеевски е пропилян. Нито смее, нито иска.

Повярваха му, не му наложиха санкции, търсеха компромис, дори се направиха че му вярват на театъра са гоненето на дипломати. Уж изгони Горанов, Младенов, Караниколов, а в списъците на ГЕРБ на много места влязоха хора на Пеевски. Дори Доган ограничи Пеевски в ДПС, но в ГЕРБ има пълна свобода.

За пръв път в доклад на ДД посочват Пеевски, но това не е единствената новина. Там посочват с пръст и Гешев!? Което означава, че драмата тепърва предстои.

Ако искате краят на Борисов да бъде край на ГЕРБ сте свободни да гласувате за него. Ако поискате обаче да съхраните партията си и за бъдещи битки - му покажете жълт картон.

По пътя, по който е тръгнал той неминуемо ще напраи от вас антиамериканци и антиевропейци. Защото от Запад ще му потърсят сметка, а ГЕРБ все повече и по-ярко ще бъде защитаван от Москва - от руските медии, политици, от Кремъл. Само те могат да му дадат гаранция, че заграбеното от големите съвместни проекти ще остане за него и приближените му.

Той си мисли, че може да убеди Нинова за германски тип коалиция, или пък ще извади от ръкава си някой приемлив за десните свой кандидат. Дори римския папа да извади за кандидат, нищо няма да произлезе. Токсичен, направо радиоактивен е Борисов.

Ако искате да го следвате до неговия политически край - ваша воля. Но го правите и от името на децата си.

Предупредих ви.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари