Седмичен хороскоп за 7 - 13 януари 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Събитията през новата седмица ще бъдат силно повлияни от Новолунието в Козирог, което беше на 6-ти януари.

То беше придружено от частично Слънчево затъмнение. А затъмненията са едни от най-важните астрологични събития. Енергиите са много мощни и преценката е затруднена. В следващите няколко дни след затъмнението избягвайте взимане на важни решения, конфликти и агресивна среда.

Затъмнението ще постави начало, което ще окаже влияние и оцвети следващите 18,5 г., когато отново ще има такова затъмнение.

Слънчевото затъмнение слага край на един цикъл и подготвя новото начало на следващия цикъл.

Допълнително планетата на действието и активността Марс на 1-ви януари премина в своя собствен знак, Овен. Енергията се повишава, а заедно с нея се засилват желанията за действие и активност.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица бъдете отворени към новите хора, които ще навлязат в живота ви. Това може да се случи в ежедневния ви живот, чрез работата ви или чрез социалните мрежи за комуникация. Събитие в живота на жена ще бъде повод за разговори с близки и приятели. Вероятно тя живее с някаква илюзия или е обект на нечия измама. През седмицата ще възникне напрежение в романтичната или семейна връзка, свързано с финансов документ или с пари. Хубавите събития през седмицата или поводите за събиранията през тези седем дни ще бъдат свързани предимно с мъже от кръга ви роднини или приятели. Мъжете от този зодиакален знак ще се зарадват на един подарък или материална придобивка. Като цяло в материален план седмицата ще бъде приливна за всички представители на Овен. Основните изненади през седмицата ще се случат в дома ви или ще бъдат свързани по някакъв начин с имущество, което притежавате. През седмицата могат да ви изненадат гости в дома ви или такива, които ще се самопоканят.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през седмицата могат да ви обидят или наранят думи или действия на мъж. Ще търсите причина за подобно отношение или някакъв скрит подтекст в неговите действия. Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат нови макар и не толкова големи възможности за развитие, за създава нови контакти за откриване на нови пазари и други. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова работа или за разширяване на дейността, с която сте ангажирани в момента. Благоприятното влияние на седмицата ще се усети и върху тези които са ангажирани в някакъв форма на образование. През седмицата ще ви изненада една неприятна новина, която вероятно касае човек, когото познавате, но може да има връзка и с развитието на важна за вас ситуация. Това ще бъде неблагоприятен период за съдебни или юридически действия. Голяма част от плановете ви през седмицата ще претърпят неочаквани или нежелани промени, тъй като ще ви се наложи да се съобразите с някои неблагоприятни влияния в живота на хората около вас.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще продължи бавното излизане от една здравословна, емоционална или професионална криза. Неблагоприятното влияние, на което бяхте подложени през последните седмици-две започва да отстъпва на по-добри въздействия. Това ще бъде една интересна седмица, защото понякога шансовете ще възникват от нищото и ще ви изненадват с това, което ще ви предложат. Повечето от новите неща в живота ви ще дойдат чрез хора или събития от други градове и села. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата причина. През тези седем дни ще ви зарадват пари в семейния бюджет, пари за дете или от дете и други. Мнозина ще преживеят важни събития свързани с дете или млад човек от семейството, които ще бъдат свързани с успехи или промени в личния им живот. През тази седмица ще се ангажирате по някакъв начин жена, от кръга ви приятели, която не живее в същото населено място като вас. Възможно е тя да ви поиска услуга, информация, съвет и други.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ви предстои да вземете едно трудно решение, което дори може да се отрази на здравето ви като безсъние, мигрена и други. Трудността се дължи на факта, че то носи една по-голяма промяна в начина ви на живот или в работата ви. През седмицата ще получите интересна информация и ще проведете важни за вас разговор с жена, които ще дадат някакво въздействие върху вашите планове или решения. Нейното влияние определено ще бъде положително, тя ще съумее да ви даде мъдър или практичен съвет. През седмицата ще се следят промени или събития в работата на хора от кръга ви роднини или приятели. Седмицата ще бъде благоприятна за представяния, промоции или интервю за нова работа. Като цяло седмицата ще е стъпка напред в живота ви, отколкото обратното. Няма да ви липсва късмет, затова се опитайте да намерите практично разрешение на свои неприятности и проблеми. Седмицата ще бъде благоприятна в този план, затова не разпилявайте неразумно ценното си време.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към личната драма в живота на човек от кръга ви приятели. Тази личност не е задължително да бъде ваше старо познанство, може да е някой от сравнително новите ви приятели. Драмата в живота на този човек ще бъде дотолкова сериозна, доколкото паниката и стреса позволят. В личния ви живот ще разберете повече за минали събития, за които сте имали съвсем друга представа или сте ги преживяли твърде болезнено, отколкото всъщност те са били. Всичко това ще стане по един неочакван начин, въпреки че няма случайни неща в живота. Семейните проблеми в живота на жена, която е ваша роднина или приятелка продължават да се задълбочават. Не е ясно докъде могат да стигнат, дали ще предизвикат раздяла или развод, или все пак ще се намери компромис за оцеляване на този брак. През тази седмица избягвайте действия свързани с покупка или продажба на всякакъв вид имущество. Може да направите разход за имот, който е притежание на ваши родители или на родители на брачния ви партньор, но за вас това ще бъде като вид инвестиция.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще останете разочаровани или обидени от новина или думи на мъж, който може да е по-млад от вас. Бихте могли да извините неговите действия с липсата на житейския опит, но осъзнавате че истината не е точно такава. Ако ви се налага да пътувате тази седмица бъдете внимателни с багаж, билети, личен портфейл и всяко друго нещо, което е важно за това пътуване. Седмицата е благоприятна за пътуване, но изисква по-голямо внимание при подготовката му и при самата му реализация. Ако имате някакви специфични очаквания свързани с пари или с финансов документ, тази седмица може да ви изненада дотолкова, доколкото да предизвика конфликт или спор с някой, който ще има участие в тази ситуация. Това е неблагоприятна седмица за кредити и всякакви рискови финансови операции. Седмицата вещае важно събитие свързано със син, племенник, внук или друг млад мъж от кръга роднини. Мъжете от този зодиакален знак ще се наложи да поемат по-големи отговорности за семейството или за собствените си деца.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е една много динамична седмица, в която ще може да постигнете важни успехи, в зависимост от собствените ви амбиции и активност. Определено сега няма да ви липсват шансове или възможности. Всичко ще зависи от това с какво може да се ангажирате и какъв товар може да поемете. Седмицата вещае изненадващи срещи и разговори с жени. На работното ви място може да възникне ситуация, в която да се обсъжда оставането на една жена в колектива ви. Възможно е тя самата да има планове за промяна или поради недоволство от ваша страна да изискате нейното отстраняване. През седмицата бъдете внимателни във финансови отношения с мъже, тъй като са възможни недоразумения или различни по характер неприятности. Любовният ви живот в никой случай няма да е в застой, но определено ще бъде по-активен или по-интересен при мъжете от този зодиакален знак.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се натоварите твърде много с важни събития в живота на хора от кръга ви роднини. Възможни са промени вътре в дома, в който живеете или вземане на важно решение, което да касае собственото ви семейство. През тази седмица ще имате разговори ли ще обсъждате някаква идея от финансов характер с човек от кръга ви приятели. Възможно е благодарение на такива отношения да получите с лекота важен за вас финансов документ или кредит. През седмицата за някои от вас ще възникне неочаквана причина за пътуване, която може да има връзка с имот, който притежавате в друго населено място. Като цяло седмицата изисква повече внимание при пътуване и съобразяване с метеорологичните условия или трафика по пътищата. През седмицата макар и чрез един неприятен конфликт ще успеете да наложите своето мнение и воля, за нещо което смятате че е важно за вашето дете.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще постигнете важни за вас много трудни успехи. Те ще изискат от вас преодоляване на сблъсък с лицемерни или манипулативни хора. В някои случай за да достигнете до тези важни за вас резултати, ще ви се наложи да платите с цената на някои здравословни неразположения: проблеми с кръвното налягане, безсъние, мигрена и други. Сега ще осъзнаете значението на промените, които вървят в живота ви, независимо колко ярки са те. Те ще докоснат предимно вашия личен или интимен живот, но ще бъдат за добро и ще са очаквани от вас. През тази седмица ще проведете разговор в семейството си и ще направите нова селекция на плановете си, поради възникването на някои нови обстоятелства или появата на различни възможности. Възможно е да обсъждате предстоящото си присъствие на важно семейно събиране. През тази седмица ще ви се наложи да посрещнете гости, които ще ви бъдат досадни или твърде натоварващи с техните оплаквания и проблеми. Възможно е да посетите дома на роднини или приятели по неприятен повод.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате срещи с различни хора, които ще ви заредят с положителни емоции или чрез които ще получите полезна за вас информация. В работата си бъдете реалисти и не си позволявайте по-големи очаквания за финансови приходи, печалба или по-високи доходи. Ако работите с пари бъдете максимално концентрирани за да не допуснете неприятна грешка или да не станете обект на нечия измама. Любовния живот на представителите на Козирог ще е нестабилен, по-скоро неясен или ще възникнат различни противоречия. По-сложни ще бъдат събитията в любовта за младите жени Козирог, които ще преживеят сериозно изпитание във връзката си. През тази седмица избягвайте да давате обещания или да изисквате такива, тъй като предстоят промени, които ще омаловажат значението на тези обещания. Седмицата ще е трудна в развитието на съдебни и юридически дела. При познанствата си с нови хора, не бързайте да си съставете предварително мнение.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще имате планове свързани с дома ви, с подредбата, с различни битови ремонти и промени. Някои от вас могат да очакват събития свързани с покупка на нов дом, имот или друга скъпоструваща вещ. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, но не са изключени промени в плановете ви, като отлагане на самото пътуване, поради възникването на различни обстоятелства. Ако имате специални очаквания за новини от хора, които живеят в друго населено място, възможно е това да не се случи точно тази седмица. През седмицата ще възникне напрежение в семейството ви свързано с документ или договор от финансов характер, пропуснато или забравено плащане и други. Ако имате дете или млад родственик, който живее в друго населено място или държава, новините оттам могат да създадат усещане за носталгия, тъга, неудовлетвореност и други.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица преди всичко ще можете да приключите важно за вас лечение, терапия, зъболечение и други. Седмицата ще ви даде различни шансове за стабилизиране и разрешаване на неприятности, които са ви създавали по-голямо напрежение през последните седмици. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи с нови и стари приятели. Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нова романтична връзка, ако сте в търсене на такава. През седмицата предварително ще усещате възникването на ситуации, които ще прераснат в конфликт или могат да ви причинят загуба. Повишената ви интуиция ще бъде важна за вас и не я пренебрегвайте. През седмицата приятно ще ви изненада разговор или среща с мъж. Ако получите предложение от мъж, дайте си време да го обмислите добре преди да дадете окончателен отговор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари