Седмичен хороскоп за 31 декември - 6 януари

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Посрещаме новата 2019г. под влияние на намаляваща Луна в Скорпион, така че можем да очакваме една доста емоционална 2019г., която ще продължи някакви осезаеми реформи в банковия сектор, силови и бюрократични структури.

Очакваните промени ще бъдат в посока да се постигне вид стабилизация, в повечето случаи тя ще позитивна, но възможна при вид обединяване на усилия, окрупняване и преразпределение на ресурси, вземане на някакви решителни мерки.

Овен

Мнозина ще искат да се заразят с оптимизма ви и способността ви да не се подавате на лошите мисли. Тези умения ще ви спечелят много приятели.

Посрещнете Новата година с разумна надежда и вяра, че вече във вас са останали само най-добрите и шлифовани качества.

Весело посрещане на Новата 2019 година!

Телец

Това е седмица, в която творческият ви потенциал ще бъде разгърнат в максимална степен. Не се колебайте да оставите рутинните си задължения по дома, за да се отдадете на своите мечти и стремежи! Весело посрещане на Новата 2019 година!

Близнаци

Тази седмица вашата готовност за компромиси ще ви помогне да спечелите повече, отколкото предполагате. Много е важно да сте наясно с истинските ви желания, а не само да се придържате към гордостта си. Пазете здравето си, не е задължително да изпивате и изяждате всичко, което ви се предлага! Весело посрещане на Новата 2019 година!

Рак

Новата година ще ви посрещне с ролята на герой, която вие сте постарахте да спечелите. Сега може да се отпуснете малко, но без да губите от възможностите си и без да забравяте, че поддържането на даден образ е всекидневна работа и развитие. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Лъв

Тази седмица ще сте от малцината, които са наясно, че понякога празниците са един обикновен ден. Все пак направете удоволствието на близките ви да сте в добро настроение. После бъдете незаменимия помощник за влизане в нормален ритъм. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Дева

Тази седмица ще ви дари с невероятна творческа енергия. Не се колебайте да се отдадете на изкуството, дори с риск да развалите перфектния ред в дома ви. Подарете си възможност да не сте съвършени и да откриете очарованието на това. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Везни

Това е седмица, в която някой ще се опита да ви извади от равновесие. Посрещнете с усмивка всяко предизвикателство и не си слагайте на сърцето лоши думи. Сега е време за разтоварване от всичко, което ви пречи да вървите напред. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите нач...

Скорпион

През тази седмица всичко, което се случва ще бъде изцяло във ваша полза. Оставете събитията да се развиват без вашата намеса и се насладете на приятните резултати. Сега колкото по-малко искате, толкова повече ще получите. Не настоявайте за нищо и ще имате всичко. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Стрелец

Седмицата ще ви даде много възможности за разнообразяване на ежедневието ви. Не ги отхвърляйте, само защото са ви непознати или имате съмнение как ще протекат нещата. Втурнете се в новото предизвикателство и бъдете щастливи, че имате тази възможност. Освен това не се подавайте на тъжни мисли и равносметки, само защото идва Новата година, а просто се насладете на празничното настроение. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Козирог

Това не е седмица, в която да преследвате хрумнали ви идеи. Колкото и енергия да имате обстоятелствата не са на ваша страна и няма как да реализирате замисленото. Това не означава да оставите всичко, а търпеливо да изчакате да премине празничната истерия. Весело посрещане на Новата 2019 година!

Водолей

От вас ще се очаква да сте душата на компанията. Много е вероятно да нямате настроение за това, но с много малко усилие бихте могли да допринесете за това всички около вас да се забавляват. В личен план ще се почувствате обичани и ценени - какво повече ви трябва!Весело посрещане на Новата 2019 година!

Риби

Това е седмица, в която да приключите започнатото от изминалите дни. Мълчанието е злато и все повече ще разбирате ценността му. Ако нещо толкова много ви измъчва може да го запишете или претворите с помощта на друг вид изкуство. Посрещнете Новата 2019 година с по-малко очаквания, с повече мисъл за това, какво вие искате и кое е най-доброто за вас!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Новата руска ваксина ще се продава в разфасовки по 1 литър

Харесай Дунавмост във Фейсбук