Седмичен хороскоп за 28 януари - 3 февруари 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Тази седмица ни принуждава да разгледаме по-отблизо нашите нужди, липси и желания в живота си.

Ще бъдем подтикнати да постигнем баланс между романтика и приятелство, както и да намерим начин да изразим себе си.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица може да ви изненада с промени, които ще имат важно значение за бъдещето ви. Определено през тези седем дни едно събитие ще промени важни отношения, планове или начина ви на живот. През тази седмица ще получите предложение или покана, които ще обсъдите с хора от семейството си, преди да дадете отговор. Развитие ще имат финансови дела, свързани предимно с получаване на пари в близкото ви бъдеще. През тази седмица голямо влияние ще ви окажат разговорите с човек, който ще ви даде интересна информация за духовни, световни или други събития от огромно значение. През тази седмица ще имате повод за събиране или ще преживеете една полезна за вас среща. През тази седмица ще преживеете едно емоционално завръщане към миналото ви, чрез среща с ваш бивш колега, съученик, съсед или някой друг. Жените Овен ще се зарадват на пристигането на човек от друго населено място или на новина, която ще получат отдалеч. Мъжете Овен да внимават при получаване или даване на обещание свързано с пари.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще направите разместване на мебели или други вещи в дома ви, като това може да предизвика разчистване на стари непотребни вещи. Седмицата обаче ще изиска внимание, особено на обществено място където има вероятност да забравите или загубите документи или вещи, които носите със себе си. Едно от специалните ви очаквания за тези седем дни ще бъде свързано с пари, с уреждането на финансов документ от особено значение за близкото ви бъдеще. Седмицата не вещае получаване на голяма сума пари, но и не ви очакват затруднения, особено ако практично използвате семейния си бюджет. През седмицата ще проведете няколко срещи, които представляват специален интерес за вас. За мнозина през тази седмица ще възникне възможност за пътуване поради различни причини. Жените Телец ще обмислят или обсъждат бъдещи промени на материалното си състояние, като продажба или покупка на някакъв вид собственост, промени в техния статут и други. Мъжете ще бъдат по-оптимистично настроени от жените (поне в началото на седмицата), но в последствие получената информация ще им покаже че са надценили възможностите си или са се доверили на неправилните хора.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще обърнете отново внимание на ваши предишни финансови ангажименти, които изискват периодични плащания или други действия от ваша страна. Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или продажба на имущество. През тази седмица може да имате интересни преживявания с приятели, които предимно са по-млади от вас или да създадете нови познанства с млади хора. Определено сега ще предпочитате да общувате с хора на вашата възраст или по-млади от вас, отколкото обратното. През тази седмица ще ви потърсят хора, които имат финансови проблеми, и които ще искат да споделят с вас. Не е задължително вие да им давате помощ, но може да ви поискат съвет или просто да търсят възможност да поговорят с някого. Като цяло през седмицата ще имате благоприятно време за развитие на плановете си, затова избягвайте конфликти или прибързаност в действията си. Научете се да изчаквате и да бъдете по-търпеливи по отношение развитието на определени ситуации. Така например поради припряност и липса на увереност в развитието на някои събития, мъжете Близнаци могат да пропуснат важни за тях шансове и възможности. Жените ще получат отказ на свое предложение, идея или нещо друго, което всъщност ще даде шанс на нещо друго с по-благоприятна перспектива за развитие.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате натоварващи или деликатни ангажименти свързани с мъж. Те могат да имат отношения към неговото здравословно състояние или друг сложен житейски проблем. Тази седмица ще бъде благоприятна за развитие на вашите любовни и професионални дела, затова не притискайте събития или хора да действат по-бързо или да изпълняват вашите моментни желания и капризи. През седмицата една личност от кръга ви роднини или приятели ще успее да ви изненада. Възможно е това да има връзка с разкриване на някаква тайна или действия на други хора, като тази информация ще ви бъде от голяма полза. През тази седмица ще възникнат спорове или други моменти на напрежение в семейството ви, в които може да размените необмислени обидни думи или обвинения, за което после да съжалявате. Както винаги, така и сега всичко зависи от способността ви да контролирате собствените си емоции. Жените Рак ще имат благоприятна седмица за пътуване, за развитие на нови познанства с хора от различни населени места, за обсъждане на общи интереси и действия с роднини и приятели отблизо и далеч. За мъжете Рак седмицата ще бъде стресова поради по-големите отговорности, с които ще бъдат натоварени, кратките срокове за изпълнение на ежедневните професионални или семейни задачи.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще обмислите много сериозно една кардинална промяна в живота си свързана с ново семейство, нов дом, нова работа или друга драстична промяна в начина ви на живот. Някои от вас ще бъдат ангажирани с грижи за наследствен имот или вещи (документи) на човек, който е в Отвъдното. Ще търсите най-доброто и най-практично решение на тези въпроси. През седмицата може да възникне неочакван битов проблем в дома ви, който ще успеете да разрешите в рамките на няколко дни. Ако имате очаквания за споразумение от финансов характер или получаване на пари (предимно от мъж), едва ли ще преживеете някакви изненади. Напрежение може да възникне с дете или млад човек от семейството ви, който прави погрешни стъпки в живота си, но поради инат или желание да покаже по-голяма независимост няма да се вслуша в съветите ви. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на по-далечни разстояния, за развитие на отношения с хора в чужбина или такива, които са чужденци в страната, в която живеете. Мъжете Лъв ще очакват важна информация свързана с техните финансови интереси или разговори, които са имали през последните седмици и дни. Жените ще се опитат да намерят истината за някои неприятни коментари или източника на необмислени действия срещу тях.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще разговаряте с човек от семейството си, относно събиране в собствения ви дом или важно посещение в дома на роднини. Възможно е някой да ви гостува през тази седмица за няколко дни. В любовния ви живот може да се преживее неприятна ситуация (става дума за любовни връзки, които преживяват сериозна криза), свързана с раздяла или разкриване на неприятни истини относно двойнствения живот на партньора. Всъщност сега ще се разпаднат само тези връзки, които са били поддържани поради неудобство, съжаление, липса на достатъчно смелост за раздяла и др. Тази седмица вещае неочаквани събития или промени в работата на човек от семейството ви, които ще бъдат повод за емоционални и продължителни разговори. Възможна е неочаквана оферта за нова работа, нова форма на образование и други за вас или за човек от собственото ви семейство. Ако през тази седмица разчитате на помощта или контактите на жена, която ви е обещала съдействие, може да останете разочаровани от нейното бездействие или двуличие. Мъжете Дева ще успеят сравнително бързо да се преборят с едно здравословно неразположение или стресова ситуация. Събитията тази седмица за вас ще имат неочакван обрат. Жените ще имат повече смелост да се разделят с неща от миналото си, осъзнавайки че сега е време нови неща и хора да навлязат в живота им.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, може да започнете тази седмица с някои нереални очаквания или да се безпокоите твърде много за бъдещето си. Събитията така ще се развият през тези седем дни, че вие определено ще бъдете едни от щастливците на Зодиака. През седмицата избягвайте да се намесвате в неприятни отношения или конфликти между жени, защото ще изгубите едно приятелство или ще се натоварите психически с проблеми, които не ви засягат. Ако вашето търпение и добри маниери са провокирани от лошите обноски или сприхав характер на жена, вложете всичко от себе си за да игнорирате нейното присъствие и да не и дадете възможност да се "развихри". Във финансов план седмицата ще изиска много предпазливи действия от ваша страна и преди всичко с разходите, които правите, независимо дали са за семейството ви или лично за вас. Ще възникне напрежение именно поради непремереност и непрозорливост в разходите, които ще направите през тези седем дни. Новина свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате ще ви изненада, защото за вас този човек има много здравословен начин на живот. Избягвайте предложения или покани от непознати хора или такива, които познавате бегло. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако има някаква връзка с ваши родственици. В любовта седмицата ще бъде благосклонна към романтичните срещи, новите запознанства с роднини или приятели на партньора ви и др.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще имате възможност да възобновите прекъсната работа или бизнес, дейност която сте спрели поради независещи от вас обстоятелства и др. Ако в момента на работното ви място се осъществяват някакви промени или нововъведения, то те ще бъдат благоприятни за вас в един момент, бъдете търпеливи! Неочакваните събития през тази седмица ще ви принудят да мислите и вземате бързи решения. Възможно е дори да нямате време да преживеете изцяло емоционално различните ситуации именно поради динамиката на тяхното развитие. През седмицата в семейството си ще очаквате новини, гостуване или развитие на важни събития в живота на мъж, който е член на вашето семейство или роднина. Тази седмица вещае раздяла с човек от кръга ви приятели (вероятно по-млад от вас), поради различни житейски промени в неговия или нейния живот. Ще се намесите в живота на собственото си дете, като се опитате да отстраните негови приятели, които смятате, че влияят негативно. През седмицата бъдете внимателни при работа с документи, с договор от финансов характер или други формалности, които при недоглеждане могат да предизвикат затруднения. Някои мъже Скорпион ще вземат важно решение свързано с любовна връзка, която имат в момента и нейното бъдещо развитие. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за имотни или имуществени дела и ангажименти (включително такива, които ще изискат контакт с юридическа или съдебна институция).

Стрелец

Ако сте родени под знак ана Стрелец, през тази седмица ще сте склонни да слушате повече съветите или коментарите на непознати хора, дори на такива, които смятате за свои неприятели. Вероятно за това ще има конкретна причина, но все пак ще бъде важно да пресявате информацията и да намирате сами истината. Тогава дори могат да възникнат спорове и конфликти. Тази седмица вещае неприятна новина или преживяване свързано с момиче или с млада жена. Домашните ви задължения ще бъдат повече, ще търсите повече свобода за собствените си любими занимания и приятелства. Възможно е да сте ограничени, да нямате достатъчно независимост и това да бъде повод за лошо настроение или депресия. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване или ще пътувате по неприятен повод. В случай, че работата ви е свързана с пътуване или с транспорт ще възникнат различни спънки или затруднения, които може да са вследствие пропуски или неизпълнени ангажименти от предишните седмици. През тази седмица силната ви страна ще бъде личните ви отношения с любими хора и роднини, които вие може да зарадвате или които ще ви зарадват с различни преживявания. Помнете, че е важно да има баланс в отношенията ви, да получавате, но и да давате, без това да е някакъв "тефтер за сметки". През седмицата ще имате благоприятно време да реализирате важни професионални ангажименти и въобще всякакви задачи свързани с някакъв вид работа. Може да постигнете много при добра организация и мотивация.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще трябва да се преборите тактично с опитите за манипулация или лъжа от страна на собственото ви дете (ако имате такова) или друг млад човек. Като цяло това ще бъде събитие и ситуация, които ще ви изненадат, така че ще бъде много трудно да действате правилно но не и невъзможно. През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък или поради различни причини вие внезапно ще решите да зарадвате някого с такъв. През тази седмица мнозина ще имат важен ангажимент или специални очаквания свързани с родители или други възрастни родственици. Възможно е събиране свързано с тях. Тази седмица ще бъде благоприятна за годеж или сватба, където за един от партньорите това ще бъде повторен брак. Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на финансовите ви дела, особено тези които са важни за цялото семейство или са вследствие действията на ваши роднини. Това ще бъде благоприятен период за семеен бизнес, за семейни инвестиции, за покупка или продажба на семейно имущество и други. В любовта, там където вече има възникнали недоразумения или други сложни ситуации, вашите действия могат само да ги усложнят. Ще бъде добре да помислите какво очаквате и какво искате от настоящата си любовна връзка преди да вземете неразумно решение или да провокирате нови усложнения с нетърпението си. През тази седмица ще имате среща или разговор с хора, които ще имат нужда от съвет или помощ при разрешаването на неприятности свързани с кредит, финансов документ или договор.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица в която ще имате разнообразни възможности да докажете себе си и преди всичко вашите способности. Сега ще ви бъдат дадени шансове за това, ще имате възможност да реализирате една промяна, включително такава свързана с любовния ви живот. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване или развитие на любовна връзка. През тази седмица ще обмисляте една идея или предложение, което ще дойде от страна на ваш приятел или познат и което може да има връзка с вид инвестиция или използване на ваши спестявания, което да ви донесе някаква печалба след време. Тази седмица мнозина ще имат ангажименти със семейно събиране свързано с личен празник или с необходимостта да се проведе разговор по-важни за цялото семейство дела. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или развлечения, но внимавайте с какви хора пътувате или къде отивате. Това предупреждение по-скоро касае вероятността да попаднете на хора, които обичат клюки или чиито разбирания за почивка са коренно различни от вашите. Като цяло плановете и ангажиментите, които ще стартирате през тази седмица ще ви отнемат повече от планираното време (вероятно ще продължат и през следващите седмици), но определено ще ви донесат успех или постигане на важни за вас позиции. Неприятностите или противоречията в дома ви ще бъдат за дребни неща и тяхното развитие ще зависи изцяло от самоконтрола върху емоциите.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, предварителните ви очаквания за тази седмица ще бъдат много оптимистични, но още в първите дни ще разберете че всъщност много малко неща може да контролирате или много малко неща ще зависят от вас. Това в никой случай не вещае загуба, но ще ви накара по-сериозно да се заемете с ангажиментите си. Седмицата вещае предложение за нова работа, нова позиция или възможност за нов допълнителен доход чрез почасова работа и други. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с имущество, което притежавате. През тази седмица ще имате повече срещи, контакти или събирания с хора от семейството си, от кръга си приятели или колеги и други. Чрез повечето контакти през тази седмица ще акумулирате различна информация, която тепърва ще ви донесе някаква изгода. През тези седем дни ще споделите радостта на ваш приятел, който или която ще постигнат важен за тях успех в личните си или бизнес дела. Възможно е това да се дължи на ваш съвет или друг вид помощ. През тази седмица ще преживеете неприятно събитие свързано с мъж, когото познавате и който ще попадне в някаква екстремална ситуация. През този период от време избягвайте на всяка цена конфликти, тъй като вероятността да сте губещата страна е много голяма А това ще ви създаде и здравословен проблем поради струпването на всички тези негативни емоции.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари