Седмичен хороскоп за 2 - 8 март 2020

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Разпределете важните задачи на две групи: делови и лични. За деловите е още рано. Ако бизнес-партньорите ви предложат срещи и дискусии, то опитайте се да ги отложите за по-нататък или поне не взимайте окончателни решения по обсъжданите въпроси.

Обмисляйте трезво и предпазливо финансовите въпроси. Рискове, дори и минимални, не са желателни.

В личен план бъдете активни. Участвайте във всички въпроси, чието решаване е неотложно и не лишавайте близките си от подкрепа.

Телец

Преживяванията ще са противоречиви и в повечето случаи – непредсказуеми. В началото на седмицата е вероятно да имате тревоги от различно естество, преобладаващо лични. На моменти може да ви се стори, че говорите на различни езици с близките си и даже със стари приятели. Замислете се! Ако никой не ви разбира, то при кого е по-вероятно да е причината, при вас или при събеседниците ви?

В края на седмицата излъчването ви ще е силно, а влиянието неоспоримо. Тогава всички ще се допитват до мнението ви и ще се стремят да ви се харесат. Ще ви изненадат с мили жестове и подаръци, а най-вече дамите в неделя.

Близнаци

Бихте могли да разпределите времето през тази седмица на два периода: преди и след празника. В дните преди празника ще се наложи да работите „на високи обороти“. Нищо страшно, ще се справите, но с цената на личната си почивка. Въздържайте се от представяне на нови идеи.
След празника е възможно ръководството да смени стратегията си и тогава всяка ваша идея ще бъде „добре дошла“. Не само ще бъде приета без забележки, но и ще можете сами да определите заплащането си. А вероятно и ще получите първите парични постъпления. Не бързайте да ги харчите. Запасите, дори и минимални, съвсем скоро ще ви влязат в употреба.

Рак

Правилната тактика за началото на тази седмица е прагматизъм, целеустременост и сдържаност. Ако реагирате на предизвикателствата по този начин ще сте максимално ефективни. Не позволявайте на никой да се намесва в работа, която сте в състояние да свършите самостоятелно. Ще сте много по-сигурни в крайния резултат, ако не разчитате на външна намеса.

След празничния или точно в празничния ден може да се наложи да се заемете със спешни битови въпроси. За тях вече е желателно да се допитате и до мнението на близките си. Те трябва да са равноправни участници и да поемат отговорността солидарно с вас. Следете за настроението и самочувствието си в края на седмицата. Ще ви подскажат по какъв точно начин да организирате почивката си.

Лъв

В началото на седмицата тонусът ви може да е леко занижен. Разпределете времето си така, че да ви остане поне малко за спорт или за любимото ви занимание. Ако и в почивния ден се почувствате отпаднали, отменете срещите и си осигурете почивка в позната обстановка без излишни емоции. Заемете се с нещо непознато, което не сте правили до момента (ръкоделие, спорт, изкуство).

След сряда настроението ви ще е значително по-оптимистично, но и по-авантюристично. Не е изключено да ви хрумне да се замесите в мимолетно любовно приключение, още повече че ще имате и възможност. Оценете връзката си към момента и помислете заслужава ли си да загубите всичко постигнато за моментно увлечение. Бъдете сигурни, че ще платите скъпо за забежката си.

Дева

Прекалената ви правота и всезнайност може да ви навредят. За всички е ясно, че когато вие се заемете с нещо обикновено го правите по най-добрият начин, но все пак оставете и на околните възможността за изява, лична инициатива и собствено мнение. Особено на по-младите от вас. Ако искате наистина да сте им полезни, то дайте им възможност да се поучат от собствените си грешки. Няма да оценят онова, което са получили наготово.

Проявете гъвкавост, такт и дипломатичност в отношенията си с роднините. Те може да ви създадат сериозни проблеми през тази седмица. Избягвайте проявите на авторитаризъм, особено с по-възрастните, които са много чувствителни на тема „опит и познания“. Постарайте се да не стигате до сериозни разногласия и да намерите компромисно решение, подходящо за всички участници. Това го умеете.

Везни

Неприятните емоции ще са свързани с колегите, а приятните – с роднините. На работното място някой, който „ви е взел мерника“ ще се опита да ви спретне интрига. Със сигурност ще го направи в момент, в който не присъствате там и няма как да опровергаете слуховете. Рано или късно всичко ще стигне до вас и ще имате възможност да се защитите. Направете го, само ако разполагате с неоспорими аргументи и няма да стигнете до безконечна логорея.

Близките ви, обаче, ще се постараят да ви покажат по всякакъв начин колко сте ценни и колко ви обичат. Не го приемайте за даденост. Постарайте се да им отговорите със същото и да ги зарадвате по начин, който би им харесал. Ще подкрепят всяко ваше начинание, така че ако ви е хрумнало нещо сложно, с което не можете да се справите самостоятелно, сега е моментът да обсъдите с тях замислите си.

Скорпион

Възможностите за изява няма да са малко. Важно е да си прецените силите правилно и да не се заемате с проекти, за които няма да ви стигнат ресурсите. В началото на седмицата не е изключено да ви помолят да помогнете на бивши колеги или познати, с които не общувате често. Не отказвайте, няма да съжалявате. Ще намерят начин да ви се отблагодарят, а след време и да ви се реваншират за услугата.

За уреждане на проблеми от личен характер разчитайте на интуицията си. Ако вътрешният глас ви подсказва, че някой не заслужава доверието ви, послушайте го. Съвсем скоро ще получите ясни доказателства, че сте постъпили правилно. Любовните отношения ще са спокойни до монотонност, което не означава, че трябва да „наливате масло в огъня“ само заради единия адреналин.

Стрелец

Ако сте в конфликт с някого, опитайте се да го прекратите. При това инициативата трябва да излезе от вас и помирението да се случи още в първите дни на седмицата. Принципно е трябвало да го направите по-рано, но както гласи една мъдрост: „по-добре късно, отколкото никога“. Постарайте се също така да довършвате започнатото или поне да спазвате обещаните срокове. Направеното през тази седмица ще се отрази трайно върху следващите ви замисли.

Разплатете и финансовите си задължения. За колкото по-малко дългове (не само материални) имате да мислите, толкова по-плодотворни ще сте в работата си. Преценете дали нямате възможност да заделите от бюджета си някакви запаси, които да ползвате за годишния си отпуск.

Козирог

С непредвидени посещения ще запомните тази седмица. Част от тях вие ще предприемете по неотложни причини и те вероятно ще са служебни. Може би в държавни институции или сродни фирми. Ще се запознаете с нови хора и връзката с тях ще се окаже значима за бъдещото ви развитие. Ще получите помощ във вид на идея, предложение или ако щете „начален тласък“ за да осъществите свое съкровено желание.

Погрижете се старателно за външния си вид, защото останалите визити ще са лично при вас. Непредвидени гости отдалече, стари приятели или съученици ще ви навестят точно, когато най-малко очаквате. Срещата ще е вълнуваща, изпълнена със спомени и сантименти. А може би и с покана за пътуване, с чиято организация скоро ще се наложи да се заемете.

Водолей

Най-много време през тази седмица ще ви отнеме уреждането на различни финансови въпроси. Отнасяйте се към парите си с грижата на добър стопанин и се въздържайте от спонтанни и необмислени покупки. Особено за скъпи стоки с дълготрайна употреба се съветвайте с близките и проучвайте задълбочено предлагането на пазара, за да придобиете предмет, чиято цена отговаря на качеството.

За сделки с по-висок риск се допитвайте до по-опитни или по-квалифицирани приятели. Съберете повечко мнения, опитайте се да ги комбинирате и да извлечете най-важното от тях. Ако пък става дума за дългосрочна инвестиция, то взимането на заем от приятели е по-благоприятният вариант от банков или бърз кредит.

Риби

Настроението ви и капризите на времето ще са като скачени съдове през тази седмица. Слънчевите дни ще ви зареждат с усмивка, а мрачните – с меланхолия. Подбирайте внимателно контактите си. Дистанцирайте се деликатно от мрачни и навъсени хора. Избягвайте ги дори на обикновени публични места като градския транспорт. Ако работите с такива и е задължително да сте в екип, то реагирайте на оплакванията им с чувство за хумор.

В началото на седмицата е възможно да получите непредвиден, макар и неголям приход от предишна дейност, в която сте вложили доста време и сили. В края ще ви изненадат с интересен подарък или предложение за кратко, но почти мистично пътуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари