Седмичен Хороскоп за 13 - 19 януари 2020

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще бъдете съпричастни към различни по важност събития от финансов характер, в живота на близък приятел. Възможно е той или тя да не живеят в същото населено място като вас, или тези събития да имат връзка с документи или договор. Възможно е да получите предложение или идея от страна на приятели, която да ви донесе някакви доходи или друга облага. Поради различни причини финансовите ви дела през тази седмица ще бъдат един от важните ви приоритети и ще са в основата на различни положителни за вас събития. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансови отношения с представители на земните и водни зодиакални знаци. Възможно е по време на работа с различни документи да се запознаете с нови хора, с които да продължите да поддържате добри отношения. През седмицата притеснения може да възникне около здравето на мъж, който ще прояви упоритост и инат относно своето лечение. Възможно е да възникне инцидент с мъж, който ще изиска хирургическа или друга лекарска интервенция. Мъжете от този зодиакален знак да бъдат много внимателни при реагиране или при разрешаване на неприятности в своя личен или професионален живот, тъй като прояви на сприхавост или свръхемоционалност могат да задълбочат нежелателно конкретната ситуация. Като цяло тази седмица вещае различни по характер приятни преживявания, късмет или неочаквана помощ във важни моменти и много други неочаквани събития.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една трудна седмица, тъй като вероятно ще преживеете объркване или отлагане на важни планове. Различни събития ще ви сварват неподготвени за адекватна реакция и това ще се отрази на психическото ви здраве. Това е неблагоприятна седмица за важни промени или решения, тъй като ще ви липсва ясен поглед върху конкретната ситуация или върху бъдещето ви като цяло. Хубавите събития през седмицата вероятно ще бъдат свързани с вашия емоционален или любовен живот, особено ако имате партньор роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Новите познанства също ще имат възможност за благоприятно развитие, но не избързвайте да си правите големи планове за общото ви бъдеще. През тази седмица жените от този зодиакален знак ще преживеят някои важни събития в работата и в семейството си, като това особено ясно ще се усети при жените над 35 годишна възраст. Това ще бъде благоприятна седмица за семеен бизнес, за стартиране на такъв или за неговото развитие чрез въвеждане на нова дейност или появата на нови клиенти и партньори. През тази седмица не се натоварвайте с важни ангажименти и очаквания от имуществен или материален характер, тъй като това ще бъде време което по-скоро ще благоприятства вашия емоционален живот, развитието на отношенията ви в семейството, с приятели и други. Ако имате конкретни очаквания за събития свързани с имущество, което притежавате, или за което имате стремеж да получите (или закупите), то тази седмица едва ли вещае някакво позитивно движение.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще размишлявате по въпроси свързани с живота на ваш син, внук, племенник или друг млад мъж, основно от кръга ви роднини. Вероятно конкретно събитие ще бъде причина за подобни размисли, както и е възможно някой да очаква от вас конкретна помощ или решение. През тези седем дни ще възникне напрежение с жена от кръга ви роднини, с която може да преживеете неприятен или неочакван конфликт, противопоставяне по въпрос свързан с предстоящи общи действия. Жените до 35-годишна възраст ще преживеят напрегната седмица в дома си, поради различни конфликти в семейството или други напрегнати събития и ситуации. През тази седмица от вас ще се изисква по-голяма психическа емоционална стабилност, тъй като събитията през тези седем дни ще се развиват почти винаги с голяма доза напрежение и стрес. Избягвайте да изпадате в песимистични или тъжни настроения, тъй като всяко едно такова събитие ще има кратък период на развитие и действие. Поради тази причина щадете преди всичко себе си и собственото си здраве. Тази седмица вещае гостуване на хора в дома ви или вие ще пътувате, за да посетите някого. Възможно е тези събития да не се случат точно през тези седем дни, а по-скоро да планирате подобни действия, които поради някаква причина ще изискат по-добра организация.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще се натоварите със силни емоции около важни събития в семейството ви, или такива, които ще са свързани с близък приятел. Хубавите неща, които ви се дават да преживеете през тези седем дни, ще бъдат предимно в личен план, но това не означава, че трябва да очаквате проблеми в работата си. През седмицата ще имате възможност за благоприятно развитие на финансовите си дела. Възможни са добри приходи или по-добри финансови резултати, в случай че работите с пари или имате собствен бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на финансов документ, договор или споразумение. През седмицата ще успеете да реализирате задачите си, така както сте ги планирали в ежедневния си график. Почти никакви изненади няма да промянат плановете ви. Това ще бъде седмица, в която не бива да пренебрегвате грижите за здравето си. Това особено важи в случай, че сте в процес на някакво лечение или терапия. През тази седмица много неща ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, с постигането на важни за вас резултати или успех. Разрешение ще намерят някои ваши стари проблеми или притеснения. През седмицата ще възникне стресова ситуация поради неочаквано събитие свързано с близък човек или приятел. Това ще бъде едно житейско изпитание за съответната личност и ще трябва да се приеме като такова, без излишна драма.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която ще бъде благоприятна за покупки на вещи за дома, за получаване на материална придобивка или печалба. Седмицата вещае интересни събития свързани с пътуване или ще получите неочаквана новина. През тези седем дни ще имате емоционален телефонен разговор с човек от друго населено място или държава. През тази седмица ще се ангажирате със семейно или приятелско събиране в домашна обстановка. През тези седем дни ще имате повече ангажименти със семейството си. За съжаление, не винаги ще можете да разчитате на помощ и разбиране и понякога ще ви се налага да се натоварвате с повече отговорности. Седмицата вещае положителни емоции и събития свързани с момиче или с жена. През седмицата ще получите новина свързана с пътуване, което предстои на жена от кръга ви роднини или приятели. Мнозина ще имат странно съновидение свързано с жена, което ще ви накара да търсите тълкуване на съня си. През тази седмица може да обмисляте или обсъждате една бъдеща промяна в живота свързана с преместване или с пътуване. Пред вас ще възникнат нови възможности за напредък и ще срещнете нови хора в живота си. Мъжете Лъв ще имат възможност за благополучно разрешаване на стар проблем.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще имате възможност да се възползвате от нови финансови или бизнес възможности, които ще възникнат благодарение на вече създадени контакти и отношения. Добро развитие ще имат ваши отношения с хора, с които живеете или работите заедно. През тези седем дни може да ви натовари психически и донякъде финансово един неприключен ангажимент свързан с пари. Възможно е това ще има връзка с хора или компания от друго населено място (държава). През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др. Семейните представители на зодиакалния знак Дева ще се изправят пред нови проблеми свързани събития от миналото. Причината за това може да бъде един необмислен и обиден коментар или конфликт, който ще излезе извън границите контрол. През седмицата е безсмислено да напомняте на близки хора или на колеги техни предишни грешки или пропуски. Никой не обича това и не предизвиквайте реакции, които ще се обърнат срещу вас като бумеранг. През тази седмица ще получите късмет в едно ваше начинание или ангажимент, но това ще се случи поради добрата ви подготовка или уменията, които сте усвоили досега. През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране с приятели или с роднини. Събитие в средата на седмицата ще успее да ви изненада приятно. Като цяло през тази седмица бъдете готови за много работа и за изпълнението на неотложни задачи. Много важно условие за успехите ви през тези седем дни е по-добре да контролирате проявите на раздразнителност и избухливост.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще създадете неочаквани познанства или професионални контакти с хора от близо и далеч. Тяхното развитие тепърва предстои в положителна за вас посока, както в материален така и в духовен план. През седмицата ще възникне неочаквана необходимост да купите подарък на някой, който има личен празник като: рожден ден, имен ден, юбилей, раждане на бебе и други. Самите вие може да получите неочакван подарък, като затова не е задължително да има повод. През седмицата благоприятно влияние върху делата ви ще изиграе мъж, който най-вероятно ще е роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Неговата намеса в личните ви или професионални дела ще открие нови хоризонти и възможности за развитието ви. Мъжете Везни ще се зарадват на един неочакван шанс или късмет, който ще създаде благоприятни обстоятелства за постигане на бъдещи успехи. През тази седмица мнозина ще планират пътуване с деца, с млади хора или заради тях. През тези седем дни може да научите интересна новина отдалеч свързана с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Някои от важните събития през тази седмица ще имат едно по-дълготрайно развитие преди техния успешен завършек. Това ще изисква повече търпение и повече усилия от страна на жените Везни.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е важна седмица, в която ще се разискват въпроси свързани с финансовите дела на семейството и на кръга ви от близки роднини: родители или деца. От вас ще се изиска да вземете решения с много разум и практичност, да не избързвате в заключенията си за едно или друго събитие, предложения и др. През седмицата може да възникне необходимост за едно по-сериозно обгрижване здравето на мъж от семейството ви, чиито здравословен проблем или вече е възникнал, или е свързан с хронично заболяване. Младите мъже родени под знака на Скорпион ще преживеят седмица на по-голямо вътрешно напрежение, свързано с различни очаквания за развитието на събития, които ще определят в голяма степен бъдещето им. През тази седмица на изпитание ще бъдат поставени отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които поради нетърпение или грубост в действия и думи ще предизвикат съответни реакции от ваша страна. Една такава ситуация може да застраши вашите отношения, да предизвика разрив или раздяла. Седмицата ще бъде деликатна за развитието на ваши любими отношения с партньор, с когото не живеете заедно. Възможни са проблеми свързани с недоразумения, липса на доверие, прояви на ревност (основателни или не) и др. Възможно е да имате разговори, които да оставят след себе си някакво разочарования или несигурност за бъдещето на вашите отношения.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще получите интересна информация свързана с минала или настояща работа (бизнес), която ще ви осветли за събития, които са ви създали усещане за несигурност, за интриги, нелоялност между колеги или клиенти и други. Като цяло информацията, която ще получите през седмицата, по-скоро ще ви даде яснота за събития, които са останали загадка за вас, или за които сте имали някакви съмнения и подозрения. През тази седмица ще възникне много неприятен конфликт в дома ви, който трябва още в самото начало да бъде потушен, преди да се разрасне в една голяма и неприятна буря. Участието или намесата на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, само ще влоши създалата се ситуация. През седмицата внимание ще изискат финансовите ви дела и най-вече правилното разпределение на разходите ви. Възможно е да имате очакване за някакви пари, които вие или човек от семейството ви да получи, но в този план са възможни всякакви неприятни обрати или закъснения. Благоприятно развитие ще имат наследствени дела от финансов характер, уреждането на различни документи в този план или постигане на важно споразумение. През седмицата повод за радост ще бъде събития в живота на жена, което дори може да предизвика желание за малко събиране. Жените от този зодиакален знак ще постигнат успех или ще вземат решение, което ще се окаже правилна стъпка в посока постигане на важни цели в живота.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да помирявате две враждуващи или конфликтни страни, като това може да касае хора от семейството ви, колеги или приятели. Ситуацията по-скоро ще касае личния живот на замесените в конфликта хора, което ще изиска по-внимателна намеса от ваша страна. През седмицата вътрешно в себе си ще изживеете много негативни емоции или ще се ядосвате на някого за думи или действия, които не ви харесват. Отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец ще са много деликатни, а на моменти и взривоопасни. През тази седмица избягвайте да показвате негативните страни на своя характер, защото те могат да ви вкарат в различни неприятни и с дълготрайно действие ситуации. Възможно е да влошите отношения с хора, които имат важна роля в живота ви. В любовния си живот може да преживеете интересни събития, особено ако имате възможността да създадете по-романтичен комфорт на вашия партньор. Разбира се, това ще зависи от вашите финансови възможности, но понякога реализацията на една оригинална идея може да не струва пари. Седмицата вещае интересни преживявания с партньор роден под знака на Рак, Риби или Скорпион. През тази седмица от вас ще се изиска много внимателно да преценявате какво купувате, с каква цел и дали наистина ви трябва в този момент. Вие може да купите нещо на изгодна цена и с много добро качество, но още на другия ден да се окажете в трудна финансова ситуация и това да развали настроението ви.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще проведете или ще присъствате на важни разговори свързани с бременност, раждане на дете, или с вече родено дете. Разговорите ще имат различен характер и могат да бъдат свързани както с пари, така и с конкретни ангажименти, които вие или някой друг от семейството ще трябва да поеме. През седмицата от вас ще се изисква да бъдете много дипломатични и тактични в семейните си дела, тъй като както вие, така и останалите членове на семейството, ще имате своите спадове в настроението. Това лесно може да предизвика недоразумения или коментари, които да се приемат като обида. Това ще бъде неблагоприятна или сложна седмица за сключване на брак или за организиране на различни важни семейни събития. През тези седем дни може да се подготвите, да организирате или обсъждате едно пътуване, което вие или човек от семейството ви ще предприеме в близките няколко месеца. През седмицата може да ви разтревожи здравословен проблем на жена, която е ваша приятелка или други сложни проблеми в нейният личен живот. Младите жени Водолей ще започнат по-сериозно да правят преценка на едно приятелство (с мъж или с жена), което напоследък създава напрежение, вместо да носи приятни емоции.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да очаквате различни интересни събития и преживявания, които ще ви донесат положителни емоции или светлина по важни въпроси за бъдещето ви. Много благоприятно влияние върху делата ви през седмицата ще има от страна на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. През седмицата може да получите предложение свързано с временна или постоянна нова работа, което ще дойде от страна на мъж. Дали ще го приемете или дали ще ви заинтересува ще е различно за всеки един от вас, в зависимост какво търсите, и дали въобще търсите нещо. Младите мъже родени под знака на Риби, ще имат ангажимент свързан с уреждането на документ чрез банкова, данъчна или друга държавна институция. През тази седмица може да ви усъмнят думи или действия на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, но всъщност зад тях се крие нещо много добро за вас. Дайте си време правилно да разберете думите или информацията, преди да реагирате. Тази седмица вещае повече разходи за дома ви, за различни битови сметки, плащане на кредит, ипотека или други неотложни финансови дела. Планирайте добре разходите си тъй като има вероятност да възникне такъв, който не сте очаквали, и който не може да отложите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари