Седмичен хороскоп за 11 - 17 януари 2021

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Време е да преминете през гардероба си - отървете се от старите неща и си купете нови. Това е идеалното време за оживен нов облик в началото на 2021 година. Пренареждането на мебелите у дома, генералното почистване, подреждането на нещата, изхвърлянето на ненужните боклуци също ще бъдат много полезни за енергията на Овена . По-добре е да правите всичко това предварително - в началото на седмицата, а не през уикенда.

Телец

11 и 12 януари са идеални дни за работа, любов и учене. В това благоприятно време Телецът ще може да успее по всички въпроси наведнъж. Трябва само малко търпение и план за деня. Понеделник и вторник са подходящи за физическа работа и пътувания, командировки. По-добре тази седмица да направите разпределение на задълженията.

Близнаци

Звездите ще дадат на Близнаците възможност да успеят в нов бизнес, да правят покупки. Голям късмет очаква представители на творчески професии. От време на време ще ви хрумват различни идеи - някои ще бъдат брилянтни, а други не, но всяка от тях може да бъде полезна.

Рак

Седмицата от 11 до 17 януари не е за победи и поражения, а за удоволствия. За Раците е много важно да получат радост от живота и да получат нови сили, за да продължат напред. Трябва да почивате, да се забавлявате повече, но не забравяйте за най-важните задължения у дома и на работното място. Необходимо е да се поддържа чистота в родните стени.

Лъв

Лъвовете ще могат да станат център на Вселената - ще имат късмет в любовта, в работата и бизнеса. Това значително ще подобри настроението в началото на новата година. Хората от този знак ще имат изненади, но не винаги приятни. Тайната за поддържане на успеха е способността да се отнасяме към новините спокойно, без излишен гняв и негодувание.

Дева

Голям късмет очаква влюбените Деви , но само от вторник до петък. В други дни енергията на звездите и планетите ще бъде доста отрицателна, така че е по-добре да не планирате романтични срещи при тях. Всички членове на семейството на знака трябва да прекарват възможно най-много време с близки. Възможно е някой да поиска помощ от Дева.

Везни

Везните ще могат да превъзхождат във всички области на живота. Ще имат късмет буквално във всичко, за което поискат. Най-важното сега е да не бъдете арогантни и да не мислите, че всичко е лесно и без усилия. Усилената работа трябва да продължи. Скромността ще привлече вниманието на противоположния пол.

Скорпион

Ако трябва да направите избор за това какво да спестите - пари или време, тогава е по-добре да изберете първото. Засега времето е много по-важно от финансовите ресурси. По-добре отделете свободна минута за домакински задължения и общуване с близки. Също така, експертите съветват Скорпионите да не изпадат в крайности.

Стрелец

На този етап Стрелец може да очаква много важни и дори съдбоносни познанства от бизнес и личен характер. Не можете да преминете пътя към опасни хора и да си създадете врагове. Това може да обезсили всеки постигнат напредък. От изключителна грижа, предвидливост и способността да работите сами са от съществено значение.

Козирог

Според прогнозите на експертите в четвъртък ще започне енергиен спад, който ще доведе до силна умора. Козирозите ще трябва ясно да правят разлика между работа и дом, почивка и работа. Дори лекото преумора ще удари много вашата увереност и благополучие. Всичко трябва да е в баланс.

Водолей

По- добре е Водолеят да посвети началото и края на седмицата на домакински задължения , почистване и почивка след празниците. Ще бъде много полезно да купувате нови растения, да имате домашни любимци. На работа е важно да не избягвате бъркотията. Необходимо е да подредите документацията, да почистите работния плот на компютъра от ненужни файлове.

Риба

Рибите чакат идеалното време за решаване на правни проблеми. От 12 януари ще дойде периодът, подходящ за пазаруване, парични разходи и работа. Трябва да се отдадете изцяло на бизнеса. Напълно възможно е Рибите да могат да решават проблеми, които преди това не са могли да бъдат решени по някаква основателна причина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари