Седмичен хороскоп за 10 - 16 декември 2018

1
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Сега е подходящото време да направим първи стъпки към онова, което е по-дългосрочно значимо за нашия живот.

Инициативността ни задължително ще дава резултати и няма да остава без съответни последици, колкото сме по-дейни, толкова по-значими, високи резултати можем да постигаме.

Това е факт. Но има и някой „капани“. Например, някой може да се окажат пред морална дилема, защото чувствата, пристрастията преобладават пред здравия разум, освен това често ще ни е трудно да удържаме порива си в определена посока, която е изкушаваща, но против принципи, а в последствие и интереси, ущърб или висока цена на различни нива.

През тази седмица здравите връзки ще стават все по-здрави, ако някой държи на нас- задължително ще го демонстрира. Могат да се проведат доста конструктивни разговори, укрепващи привързаността…Но ако се прекратят отношения, в повечето случаи- ще е добре обмислено, неслучаен акт и окончателен като решение.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насочено във финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.

През тази седмица може да получите пари чрез представители на зодиакалния знак Риби, Рак или Скорпион. Финансовите ви дела с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви облагодетелствуват по някакъв начин. През тези седем дни ще възобновите стар конфликт или проблем с представител на знака Козирог, Телец или Дева. Вероятността да разрешите неприятностите си с тази личност не са големи, но поне се опитайте да не ги задълбочавате. Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания.

По-добре поставени ще бъдат отношения с партньор от близко разстояние, отколкото извън вашето населено място. През седмицата бъдете добре подготвени и предпазливи ако трябва да пътувате. Не се осланяйте на други хора за документи или транспорт, които ще са важни за пътуването ви.

Жените Овен да избягват рискове. Следете внимателно ангажименти, които ще имате с непознати хора. Пазете се от измама, манипулация или злепоставяне.

Мъжете ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще търсите начини за допълнителни доходи или за по-добро финансово осигуряване на семейството през празниците в края на годината. Определено ще имате възможности за това, така че всичко ще зависи от вашата амбиция и усърдие.

През седмицата ще проведете разговор свързан с вашата кариера, възможността за нова позиция или въвеждането на нова дейност, ангажирането ви с допълнителни отговорности и др.

Възможно е да имате среща или контакт с мъж, който ще е представител на някаква институция, фирма или организация. Някои от неоакваните събития през тези седем дни ще имат връзка с вашето собствено семейство или с някой от кръга ву роднини. В повечето случаи тези изненади ще имат връзка с пари.

През седмицата може да ви се наложи да се погрижите за здравето на момче или мъж или да помогнете в трудна житейска ситуация на такъв човек. През тази седмица жените Телец ще преживеят радостни моменти свързани с роднина.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще търсите и ще намерите разрешение на неприятност или сложна ситуация свързана с млада жена. Възможно е точно обратното, такава личност да ви помогне в труден за вас момент.

През тези седем дни ще се наложи да помогнете по един или друг начин на жена, която ще има битов или имотен проблем. Възможни са аварии или повреди в дома на родители или други близки родственици.

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството ви дела. Предварителната ви подготовка или нагласа за тях ще ви бъде от голяма помощ. Ще можете да се зарадвате на важен за дома си успех или събитие. През тези седем дни ще преживеете неприятно събитие свързано с дете или с млад човек от кръга ви приятели или роднини.

Жените Близнаци ще имат повече разходи за най-различни неща свързани с дома или с близки хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество. Ще запомнят седмицата с важно събитие или събиране свързано с роднина.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви натоварят различни плащания на битови сметки, кредит или ще имате друг важен разход. През тези седем дни внимавайте във финансови отношения с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Емоционалната ви нестабилност през тези седем дни лесно ще провокира появата на неприятности или сложни отношения особено с непознати или трудни по-характер хора. Не задълбочавайте проблеми с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог, защото само ще загубите. През седмицата ще имате интересни срещи или събирания, понякога с двулични хора, но сега дори от тях може да получите полезна за вас информация. В същото това време внимавайте с примамливи предложения, защото те може да бъдат вид уловка или измама.

Тази седмица ще бъде подходяща за търсене на разумен изход, за компромиси в една напрегната романтична връзка. Това ще бъде време за откровени раговори и търсене на разбиране в ответната страна.

Жените Рак ще имат благоприятна седмица за събиране с група от хора, с които имат еднакви интереси или се борят за една и съща кауза.

Мъжете могат да очакват семейно събиране или важно събитие свързано с роднина.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ви предстоят различни контакти с хора от други населени места. Някои от вас ще реализират пътуване свързано с работата им или с жена.

През седмицата мнозина от вас ще насочат вниманието си към здравето или проблемите на близък мъж: съпруг, брат, баща и др. Ще имате временно притеснение около ваш ангажимент, за който ще разчитате на помощта или разбирането на мъж. Отношенията ви с мъже родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще внесат някакъв смут или объркване в ежедневието ви. През седмицата ще получите писмо или известие със закъснение или от място, откъдето най-малко очаквате.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за съдебни или юридически дела, като е възможно отлагане или възникване на някакъв вид затруднения. Ще възникне спор във връзка с покупка или подарък, който смятате да дадете на някого за Коледа или за Нова година. Преди всичко следвайте предпочитанията на този, на комуто ще го подарявате, а не вашите собствени желания.

Емоционалните проблеми, които ще възникнат в живота на жените Лъв през тази седмица ще бъдат разрешими. Притесненията при мъжете от този зодиакален знак ще бъдат излишни, а действия им трябва да бъдат добре премерени и контролирани.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще ви изненадат действията или предложенията, които ще получите от страна на приятели, съседи или приятели. Новите познанства ще внесат свой собствен чар в ежедневието ви.

През тази седмица ви предстои временна раздяла с момиче или с млада жена или ще разговаряте за предстояща такава, за пътуване, което тя ще осъществи до края на годината.

Седмицата вещае различни поводи за радост в семейството или в кръга ви от роднини. Възможни са събирания по специален повод или оживени разговори по телефона, обсъждане ан интересни събития с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за годеж или за сватба. През тези седем дни благоприятно развитие ще имат и вашите финансови дела. Възможни са парични приходи или новини за предстоящи такива.

За жените Дева изненадата тази седмица може да има връзка с едно посещение в дома им или да получат покана за гостуване. Това може да предизвика необходимост да пътувате извън населеното място, в което живеете.

Седмицата може да донесе неочаквани нови възможности в образованието, кариерата или бизнеса за мъжете Дева. Бъдете отворени за нови предложения.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще се ангажирате със стари семейни проблеми или неприключени дела. Възможни са емоционални недоразумения между брачните партньори или друг вид нежелана външна намеса в семейните ви отношения.

Ще имате благоприятно време да помогнете на млад човек при разрешаването на негови лични или професионални проблеми. В любовен план ще успеете да постигнете важен за вас компромис.

През тази седмица за мнозина от вас ще възникне необходимост от покупка на подарък за рожден ден или друг личен празник. Ще присъствате или ще следите важно събитие в живота на човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Като цяло през тази седмица избягвайте конфликтите в дома си, дори те да се дължат на неискреност или измама от страна на ваш роднина. Разговорите и търсенето на първопричината ще бъдат много по-важни.

Жените Везни ще имат една интересна седмица, с късмет в техните действия и начинания. Ще постигнете с лекота успехи, признание, задоволство от постигнатото.

През седмицата различни новини, предложения и информация ще направят оптимисти мъжете Везни, относно развитието на важни за бъдещето им неща.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица основните събития ще имат връзка с пари, като в повечето случаи ще са положителни и ще ви изненадат приятно. Източниците на доходите ви могат да бъдат най-различни, но по-важното е, че ще можете да си ги осигурите.

Интересно, полезно и важно за вас развитие ще имат отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Новите познанства ще са извор на нови идеи за вашето личностно развитие.

През седмицата ще получите покана за среща, събиране или ще имате важен разговор с мъж относно ваши бъдещи общи дела. Мнозина ще посрещнат гостенин в дома си, за което не е задължително да има някакъв специален повод. През седмицата обаче ще ви разстрои неприятна новина свързана с инцидент или някакъв вид житейска драма в живота на хора, които познавате.

Жените Скорпион ще се наложи да се погрижат за собственото си здраве или за здравето на близък човек. В някои случаи проблемите могат да бъдат по-сериозни поради пренебрегването или отлагането на необходимото лечение.

Мъжете ще имат големи очаквания за някои срещи през седмицата или за едно събиране.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица в голяма степен вашите очаквания ще са свързани с развитието на вашия личен или любовен живот. Днес ще се решава бъдещето на някои нови романтични отношения. Действията или коментарите на жена на работното ви място ще провокират размисли относно вашия собствен статут там и доколко настоящата позиция или заплащане ви удовлетворяват.

Бъдете внимателни с прибързани заключения и решения. През седмицата ще преживеете събитие свързано с момиче или с жена, която може да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, но не е задължително.

Седмицата вещае раждане на дете или специален празник свързан с бебе или с малко дете. През тези седем дни ще имате различни грижи или притеснения свързани с хора отблизо и далеч. Ако ви се налага да пътувате, то това ще се случи чрез преодоляването на различни спънки или затруднения.

Жените Стрелец ще преживеят имат моменти на тъга или сантименталност. В някои случаи тези настроения ще бъдат свързани със загуба на близък човек в недалечното минало.

Тази седмица ще бъде напрегната за мъжете от този зодиакален знак, които лесно ще избухват, ще са склонни да влизат в противоречия с хора от семейството си или извън него. Има голяма вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще получите неприятна новина свързана със събитие в живота на ваши познати или роднини. То може в голяма степен да има отношение към една финансова загуба или измама и др. Ще имате благоприятна седмица за развитие на планове свързани с кариера или бизнес.

През тези седем дни може да получите предложение или да ви зарадва ваш личен успех и др. Някои неприятности през тези седем дни могат да се задълбочат поради вашите собствени неконтролируеми емоции. Тези проблеми ще имат деликатен характер и затова към тях ще трябва да се подхожда предпазливо, с търпение. Неочакваните събития през тази седмица ще са свързани с пари или вещи. Вероятно не всичко ще се развие според собствените ви очаквания или желания. Бъдете внимателни във всичко, което има връзка с пари или с документ.

През седмицата ще възникне притеснение или грижа около здравето на близък човек.

През седмицата ще получите една неочаквана и не дотам приятна новина свързана с човек, когото познавате. Тази седмица ще бъде благоприятна за всякаква работа в дома ви, за подредба или премествания, ремонти и подобрения.

Жените Козирог да избягват коментари или вземане на отношения в един конфликт или спор на работното си място.

Мъжете ще имат приятен ангажимент с момиче или с жена от собственото си семейство.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ви предстои да се откажете от безперспективни планове или отношения. Ще бъде важно за вас, в края на тази година да намерите достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия. Мнозина ще очакват през тази седмица пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци за близки приятели или роднини или ще получат такива. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване до място, където имате собственост или където и преди сте били.

През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана с човек, който е от кръга ви приятели, колеги или съседи. Седмицата вещае раздяла с приятел, поради различни житейски събития в неговия или нейния живот. Любовният живот на родените под знака на Водолей ще е забавен, особено ако сте в началото на една романтична връзка. Противоположностите определено ще ви привличат, особено ако този човек е от друга държава или националност. Седмицата вещае ангажименти свързани с домашни или битови проблеми.

Жените Водолей ще преживеят притеснения около организирането и подготовката на едно предстоящо пътуване.

Мъжете ще избягват по-голямо ангажиране със семейни или домашни проблеми, което може да създаде спорове с други членове на семейството.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към реализирането на ваши очаквания или обещания. Малките неприятности ще ви накарат да търсите причините за тяхното възникване. Ще ви се наложи да направите неочаквани разходи за тяхното разрешаване. През седмицата внимателно следете отношенията с хора, които не са от вашия град или държава.

Седмицата ще бъде благоприятна за финансови дела, но не са изключени спорове или конфликти свързани с пари. През седмицата ще получите полза от познанството си с жена, която работи в някаква институция или има собствен бизнес.

През тази седмица бъдете внимателни с документи, с поверителна информация или кореспонденция, които ще представляват интерес за някой друг. Любовният ви живот не вещае промени. Една стара връзка или предишен ваш брачен партньор, ще е повод за разговор или ще имате неочаквана среща.

Жените Риби ще успеят да намерят дипломатично разрешение на ситуация свързана с мъж от кръга си роднини или приятели.

Мъжете от този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за разрешаване на различни по сложност неприятности и проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари