Само мокро петно ще остане!

2
Значи, готвим се за СЕРИОЗНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!! С кого, бе, Слънце? С Русия? Че нали и мокро петно няма да остане от нас само с една ракета?
Значи, готвим се за СЕРИОЗНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!! С кого, бе, Слънце? С Русия? Че нали и мокро петно няма да остане от нас само с една ракета? Снимка: Булфото

Преди малко изпаднах в дълбок размисъл. Съзерцавах профила на Боку и се замислих – дали пък тази хибридна война не е истина и да ги пръскат с някакви халюциногени, които изглаждат мозъка и водят до пълно превъртане, или пък се дължи на нашия внимателен подбор да си избираме само интелектуално семпли цървули с вродени психически увреждания да ни управляват?!? Загадка! А може би и двете.

Та какво е написал Боку-Слънцето: „И това, че парламентът взе решение за модернизиране на армията, за нов многоцелеви самолет, за кораби, за бронирани машини, изважда България на съвсем различно ниво в НАТО. Ние сме надеждна и можеща да води сериозни военни действия държава. Дай Боже да не се наложи – влагам цялото си сърце и душа да помагам в тази сфера“, добави Бойко Борисов.

Значи, готвим се за СЕРИОЗНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!! С кого, бе, Слънце? С Русия? Че нали и мокро петно няма да остане от нас само с една ракета? С какво ще им противостоиш – с двата танка, които ще изкараш от музея или с Кефките, които видяхме в Пакистан как ги помляха. А ние ще имаме цели осем бройки след цели три години. Дано войната се отложи дотогава, че да ги разбием!

От години се говори, че в армията има „некомплект“ , думата ми звучи странно, но всъщност – нямам достатъчно хора в армията! Която и без това е съкратена. И кетъринг и външен изпълнител за пране, почистване и т.н. Значи, представям си аз, Шкембе войвода начело със знамето, след него армията, която се събира в по-голяма зала, а войводата поръчва по телефона каква храна да му доставят от кетъринга, а от фирмата-изпълнител търчат на фронта да перат дрехи и т.н. Мдаааа, не се и съмнявам, че ще има тежки поражения от умрели от смях вражески войници.

Та отново – С КОГО ЩЕ ВОЮВАМЕ??? След два дена е Трети март – денят, в който Русия е освободила България от турското робство. Срещу нашите освободители ли искаш да воюваме? Заради твоите комисионни и зависимости от краварите?!?!

Щеше да е смешно, ако не беше много срамно и страшно. Защото тези същества не осъзнават, че си играят с огъня. И като нищо могат да ни въвлекат във война. И тогава наистина само мокро петно ще остане от държавата ни. Особено ако тук разположат ядрени оръжия, както иска Соломончо!

Българи, вече нещата не могат да чакат. Или ги махаме, или могат да ни заличат като народ само с един удар. Те нямат нито срам, нито ум, нищо, освен алчността и безумието си.

Елена Гунчева   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари