Съединението не успя да събере кандидатите за кмет на Русе

1
Кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова липсваше сред гостите
Кандидатът на ГЕРБ Диана Иванова липсваше сред гостите

Очакванията, че тържествената церемония по случай 134 години от Съединението ще събере на едно място основните кандидати за кмет на Русе, не се оправдаха.

На първата обществена проява, след като станаха ясни главните претенденти за поста, присъстваха само двама от тях – кандидатът на левицата от коалиция „Обичаме Русе“ Пенчо Милков, който официално бе в качеството си на депутат, и кандидатът на ВМРО Галин Григоров, който произнесе празнично слово като областен управител на Русе, предаде Русе Медиа.

Кандидатът на ГЕРБ – директорът на ПГ по облекло Диана Иванова, не бе сред гостите, но пък за първи път сред официалните лица бе новият общински координатор Росен Даскалов.

Присъстваха още депутатите от ГЕРБ Светлана Ангелова и Андриан Райков и колегите им в парламента Георги Стоилов от БСП и Искрен Веселинов от Обединени патриоти.

Церемонията по традиция започна с приемането на почетния караул под звуците на Духовия оркестър с диригент Димчо Рубчев. След словото на областния управител заупокойна молитва и благодарствен молебен отслужи Русенският митрополит Наум. На паметника на загиналите в Сръбско-българската война бяха поднесени венци и цветя, а участие в церемонията взеха също клуб „Традиция“ и актьорът Ивайло Спасимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари