С нетърпение чакам Баце да даде пример как се подава оставка!

16
Отдавна чакаме. Но май той не знае как се прави…
Отдавна чакаме. Но май той не знае как се прави…

Явно не на себе си от бяс, Баце упрекна Нинова, че в БСП една оставка не можели да подадат като хората. Та се зачудих какви са правилата на добрия стил при подаването на оставка.

Безспорно оставка се подава, когато ти я поиска този, който те е назначил на политически пост. Но ако сам си решил да я подадеш, но всички са против? Кое е правилното – да се придържаш твърдо към емоционалното си решение с пълното съзнание, че отстъпваш тепиха на прасетата, омазани в мас и кал, или да послушаш мнозинството, да помислиш и за симпатизантите на партията и въпреки вътрешните притеснения, да оттеглиш оставката си, за да запазиш това, което си изградил?

И понеже Баце се прави на голям „специалист“, той ни е един малък пенкилер, разбиращ от всичко на Територията, по света, във Вселената и всичко останало, да видим кога е задължително да се разкараш от поста:– когато престъпното ти минало е несъвместимо с поста и всички са го разбрали;– когато са те уличили в корупция и тежки съмнения за елиминиране на неудобни /Ваньо Танов например/ и всички са чули как търгуваш с влияние;– когато си станал шут за световните лидери и всички ти се подиграват и те презират;– когато се натискаш за селфи с Тръмп, а той дори не се сеща кой си и не става, за да те поздрави, а ти се радваш като дете-идиотче на снимката на задните си части на фона на Тръмп;– когато посрещаш Медведев и го ръчкаш като селски кръчмар с лакът, като му казваш да не притеснява, че ще нападнеш Русия. Много световни лидери биха си подали оставката и биха си направили харакири от срам само заради погледа на Медведев в ситуацията.– когато всички назначени от теб са корумпирани до кокал, делили са с теб, а ти им искаш оставките и ги разкарваш от трапезата, като отказваш да отговаряш за собствените си имоти;– когато всеки с КИ над 100 ти се подиграва и те презира;– когато те избират само недосегаемите и самотни лелки в преклонна възраст или такива с КИ под 80.– когато една реч не можеш да държиш, без да говориш като хамалин на гарата и да направиш поне няколко правоговорни грешки;– когато управляваната от теб партия и държава са станали нарицателно по света за корупция и мафия, сраснала се с държавата.– когато унизително разкараш човекът, който ти е изградил партията, но без да му потърсиш наказателна отговорност за корупцията.– когато твой господар е всеки, който знае миналото ти и си зависим от него или който ти плаща.– когато НЕ СТАВАШ!

Затова с нетърпение чакам Баце да даде пример как се подава оставка от държавен и партиен пост. Отдавна чакаме. Но май той не знае как се прави…..

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари