Русенци не одобряват управлението на Пламен Стоилов

19
84% от русенци не одобряват управлението на Кмета на Община Русе
84% от русенци не одобряват управлението на Кмета на Община Русе

Доверието към кмета на Община Русе е повече от критично.

Анкета на Dunavmost, проведена в социалната мрежа, показва еднозначно, че управлението на Пламен Стоилов не е одобрявано от русенци. В допитването са участвали 1556 души, от които само 250 (16%) одобряват управлението на г-н Стоилов, а 1306 (84%) не го одобряват.

Какви са причините за критично ниското доверие към Пламен Стоилов

Пламен Стоилов е кмет на Община Русе от 2011 година. За повече от 7 години русенци не почустваха оживление или подобрение на условията на живот. Причините за това са лошият градски транспорт, мръсният въздух, ниските заплати, закриването на паралелки в елитни гимназии, изсичането на дървета, събарянето на Вития мост и некачественото строителство след усвояването на редица проекти по европейски програми.

Некачественото строителство се превърна в емблема на този кмет, като постоянните ремонти на вече довършени обекти засилват чувството за корупция в град Русе.

Въпреки това Пламен Стоилов си е огладил костюма и иска да се кандидатира отново за кмет на Община Русе. Малкият кмет с големи амбиции е впрегнал всички методи и способи, за да се хареса на Русенци, използвайки помощта на медиите за разпространяването на "захаросани" новини, в които "успехите" на това управление изглеждат като изкривена реалност.

Нарцисизмът достигна своя пик, след като сайтът Кмета.бг награди Пламен Стоилов за "Кмет на годината". Резултатът от тази награда обаче не даде положителен ефект. Русенци дори си мислеха, че това е някаква фалшива новина, а други го приеха като чиста подигравка.

Допитването, което направихме в социалната мрежа, е достатъчно прозрачно и резултатите не са никаква изненада за нас. Въпреки че близки до кмета потребители на социалната мрежа направиха всичко възможно да му лъснат имиджа, резултатите са повече от показателни.

Коментарите също показват негативното отношение на хората към "Кмета на годината". Представяме ви само една част от тях:

Ivailo Karagiurov: Джудже гадно, разкопа и еба майката на тоя прекрасен град!!!

Ваня Атанасова: Имахме един кмет- Асен Тасев. Най-лошият кмет на Русе. Градът беше сив и мръсен. Всички го мразеха. След толкова години има достоен заместник.

Ana Borisowa Wasilewa: Плочките по Борисова още хлопат и хвърлят изобилно дъжд и сняг на пионките на чийто гръб се изкатери и заприлича на човек съществото ВКР.Обаче костюмчетата и милиончетата към ГЕРБ текат безспирно.Толкова неграмотен ,некомпетентен,необразован,да не говорим невъзпитани,груб,прост и т.н.Най лошото е ,че още има не знам дали са хора,които ще протегнат ръчичка и ще пуснат неговата бюлетина.

Георги Йорданов: Ко да му одобрявам Русе умря

Miroslav Marinov: Не е за него тая работа

Desislava Marinova: Само той си го одобрява

Теодора Колева: Няма да гласувам за него на изборите

Albert Stukadoor: Той е позор за Русе.

Alexander Petkov: Няма защо да го храните кмета.Той е просто една кукла на конци и нищо не зависи от него.Това е характерно за цялото управление на ГЕРБ, така, че всеки да си прави изводите.

Konstantin Petkov: Твърдо НЕ...

Борислав Дерменджиев: Герберски некадърник

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари