Русенски полицаи спипаха надрусан шофьор с отнета книжка

1
Той е спрян за проверка в квартал "Дружба 3"
Той е спрян за проверка в квартал "Дружба 3"

Русенски полицаи спипаха напушен шофьор с отнета книжка.

На 23.07.2017 г. около 14:40 часа в гр. Русе по бул. "Христо Ботев", в района на кръстовището с ул. "Никола Вапцаров", екип на сектор "Пътна полиция" при обход засича движещ се лек автомобил "Пежо 206" с русенска регистрация, съобщиха от МВР - Русе.

Служителите на реда са разпознали мъжа, управляващ колата, като известен за тях нарушител с отнето свидетелство за управление на МПС.

Полицаите са предприели спиране на автомобила. При последвалата проверка е установено, че водачът е Т.П. на 27 години от с. Николово. Когато са му поискани документите за проверка той е представил само лична карта. Направена справка за лицето е потвърдила, че Т.П. е с отнета книжка. Заради неадекватното поведение на водача пътните полицаи са го изпробвали, както за употреба на алкохол, така и за употреба на наркотици. Отчетен е положителен резултат за употреба на метамфетамин.

На 27-годишния е издаден талон за медицинско изследване. Случаят е документиран, съставен му е акт и материалите са предадени на разследващ полицай. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари