Русенски "Мерцедес" катастрофира тежко край Враца

1

Пътник бе тежко ранен и приет с множество счупвания и травми в спешния център след жестока катастрофа край Враца.

Инцидентът стана на оряховско шосе между Враца и с. Мраморен, пише 24 часа.

Врачански "Фолксваген" и "Мерцедес" с русенска регистрация са се ударили на пътя, колите се завъртели и навлезли в крайпътната горичка. Тепърва ще се изясняват причините, предизвикали катастрофата, но според пътни полицаи колите са се ударили челно вероятно при изпреварване преди да изхвърчат от пътя.

Пристигналите на мястото на инцидента пожарникари разрязаха смачканите ламарини на немската кола, за да извадят тежко пострадалия пътник, който се е возел отдясно отпред. Шофьорът и колегата му от русенска кола се разминали само с охлузвания и силния стрес от преживения ужас при удара.

Друга катастрофа стана пък на влизане във Враца по пътя от Монтана. Камион размазал лек автомобил с врачанска регистрация и го изхвърли край пъта на 50 метра от сблъсъка.

Жителят на врачанското с. Пудрия Димитър Х. тръгнал с управляваният от него "Опел" да изпреварва товарнaта кола когато бил пометен при опит на шофьора на камиона да направи обратен завой към Враца. По чудо водачът на леката кола се отървал само с леки рани и успял сам да се измъкне от смачканата до неузнаваемост кола.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари