Русенка е в тежко състояние след челен сблъсък

0
Русенка е в тежко състояние след челен сблъсък
Снимка: Архив
Четирима са пострадали в катастрофа, станала вчера след обяд на пътя между Монтана и Берковица, на завой край моста на Йончови ханове, в местността Сечен камък, съобщава "Трибали".

Ранените са настанени в монтанската болница. Тежко е състоянието на млада жена. Тя е с вътрешни наранявания и за да я извадят, спасителите са рязали намачканите ламарини.

Жената е пътувала в "Пежо 405" с русенска регистрация, управлявано от 29-годишния И.П. Колата се движела от Берковица към Монтана с несъобразена с пътните условия скорост и на десен завой навлязла в лентата за насрещно движение. Последвал челен сблъсък с "Фолксваген Пасат" с монтанска регистрация, управляван от 57-годишния И.М.

Шофьорът на "Пежо"-то е с комоцио, другият водач е със счупени крака, а спътникът му с тежки вътрешни травми.

Завоят, на който е станал инцидентът, е място с концентрация на тежки пътно-транспортни произшествия. Няколко са жертвите на този завой, а често и автомобили падат в реката, казват шофьори, изминаващи ежедневно разстоянието между Монтана и Берковица. Според тях е нужен допълнителен пътен знак, който да указва критичното място.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари