Хванаха русенец да шофира с над 3 промила алкохол

1
Три бързи производства са образувани срещу водачи в Русе
Три бързи производства са образувани срещу водачи в Русе Снимка: Dunavmost, архив

Три бързи производства са образувани срещу водачи в Русе

Случаите са от 11 и 12 септември т.г. В първия около 21:35 ч., екип на сектор "Пътна полиция" при съдействие на свои колеги от Второ РУ, са установили водач на лек автомобил „Сеат Толедо“ да управлява кола без поставени регистрационни табели, след употреба на алкохол в концентрация над 3 промила.

В другия случай около 02.35 ч. на улица "Славянска" по посока бул. "Придунавски", пътни полицаи са спрели и извършили проверка на водач на автомобил с марка "Алфа Ромео" и при тест с дрегер е станало ясно, че е в нетрезво състояние, като уредът е отчел концентрация над 1,8 промила.

В третия случай около 19:15 ч. служители на пътната полиция са пратени да документират сигнал за ПТП на бул. България в Русе, при което е станало ясно , че 25-годишен водач на товарен автомобил "Дачия" е допуснал инцидента, като се е отклонил наляво по платното за движение за заобикаляне на МПС, при което с предната си лява част е блъснал предна дясна част на движещ се в лявата пътна лента лек автомобил марка "Шкода". При извършване на проверка с техническо средство на водача на алфата е измерена положителна проба за алкохол в концентрация 1,47 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари