Румен Спецов: Уволнението ми е по политически причини

0
Нищо общо с резултатите на НАП, добави Спецов
Нищо общо с резултатите на НАП, добави Спецов Снимка: bTV

Уволнението ми е по политически причини и няма нищо общо с резултатите на НАП.

Това обясни пред bTV Румен Спецов. Министърът на финансите му е съобщил за отстраняването, а решението е на Министерския съвет.

От там посочват, че по официално предоставяна от Румен Спецов информация от началото на годината са подавани разнопосочни данни относно прогнозните и очаквани данъчни приходи за 2022 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Ха ха ха
    През 2020 като ходихте да протестирате под юмрука на Радев много му се радвахте, после на изборите с голям ентусиазъм го избрахте за 2 ри мандат. Сега като почна да казва истината за некадърниците от ПП, ДБ и БСП вече стана лош. Прост народ, слаба държава...
  • 0
    7
    Sdeesd
    До 4: вие сте сащнически представител на изчадията на сащ!
  • 0
    6
    до 5
    Не съм от хората на Тиквата, делиормански, ама ти от кои си, че такива дебили и с психични проблеми май само във "Възраждане" и "Атака".:)
  • -1
    5
    до 3 -и
    Че пък много си бил "грамотен" бе, герберастко-банкянски лакей и подлога на националния предател от село Славяново!
  • -4
    4
    потрес!
    Много страшно става, българи! Оказа си, че напъните на правешкия говедар и диктатор да направи държавата ни 16- република на СССР, е игра на дама в сравнение с чудовищното предателство на до безбожие коварния, двуличен, нагъл и безскрупулен фатмак от село Славяново! Неговият цинизъм наистина надмина правешкия говедар! Съвсем неприкрито, даже напротив - упорито демонстративно и цинично този измамник продава и предава България на свирепия кремълски масов убиец, злодей, диктатор и престъпник срещу човечеството! Разбрахте ли, че върховната му наглост беше фалшивият "вдигнат юмрук" и измамното "Мутри вън"! Че той сега с такава скорост връща на високи постове герберастки корумпирани и компрометирани "калинки", както и знакови кадри на сарайския милиардер! Всички на площадите, българи! България е в смъртна опасност! Фатмакът от село Славяново вече предаде националното достойнство на народа ни, а сега продава и цялата държава! Да изметем този слузест червей, който лази в краката на кремълското чудовище и целува кървавите му ръце! Да го изметем, той се оказа по-голямо чудовище и от началника си Путин!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари