Румен Радев: Изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията

0
На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото
На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото

Нашата победа зависи от мобилизацията ни, от гласа на всеки един българин, който вярва, че една нова България, на справедливостта и закона, е възможна

Това каза кандидатът за президент Румен Радев по време на брифинг след първи тур на президентските избори, предаде агенция "Фокус".

"Най-напред искам да благодаря на всички българи, които дадоха своя вот за бъдещето на България, защото то не им е безразлично. Специални благодарности на цялата изборна администрация, на служителите на полицията, на всички, които допринасят за провеждането на тези избори. От сърце благодарим на стотиците хиляди, които подкрепят нашия тандем с г-жа Йотова", каза още Румен Радев.

"Благодарим на всички онези, членове и симпатизанти на партии, които застанаха редом до нас в тази предизборна кампания. Резултатите окончателно ще бъдат ясни до часове. Изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, беззаконието и с опитите за мимимикрия", подчерта Радев.

Той уточни, че е ясно, че ще има балотаж за втори тур.

"Резултатът към момента дава оптимизъм, но ще бъде грешка да си мислим, че изборите са предрешени. На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото. Единственият начин да победим огромните му ресурси, да надделеем над лъжата, манипулацията, заплахите е да бъдем мобилизарани. Нямайте съмнение, че мобилизацията на партиите на статуквото, ще бъде пълна", допълни още Румен Радев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари