Росен Желязков: БДЖ ще бъде гръбнакът на транспортната мрежа

0
Това заяви днес новият министър на транспорта Росен Желязков
Това заяви днес новият министър на транспорта Росен Желязков

Транспортният министър валидира днес 4 нови марки, посветени на 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници.

Юбилеите не са само празници, но те поставят и сериозни отговорности. Бъдещето на БДЖ ще бъде по-добро и железниците ще заемат полагащото им се място като гръбнак на транспортната мрежа в страната. Това заяви днес новият министър на транспорта Росен Желязков, на събитие за валидиране на 4 нови марки, посветени на 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници, цитира БГНЕС.

По думите на Желязков, приоритет на министерството е оздравяването на БДЖ. На събитието новият транспортен министър получи почетна значка на филателистите.

„Това, от което мисля, че разбирам, е мениджмънт и управление на човешкия фактор. Не мисля, че в министерството има пожари за гасене.Трябва по-добра координация при взимане на решения. Това е проблем за цялата държавна администрация”, заяви Желязков в края на миналата седмица и посочи, че оздравяването на железниците, както концесията на Летище София ще бъдат основен приоритет на ресорното министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари