Рокади в МВР

0
Шефът на МВР в Пловдив оглави дирекцията в Кърджали със заповед на министър Младен Маринов
Шефът на МВР в Пловдив оглави дирекцията в Кърджали със заповед на министър Младен Маринов Снимка: МВР

Директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив старши комисар Атанас Илков оглави дирекцията в Кърджали със заповед на министър Младен Маринов.

Новият директор беше представен пред ръководния състав на дирекцията от зам.-главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Главен комисар Арабаджиев е съобщил, че промяната в ръководството на ОДМВР-Кърджалие продиктувана от необходимостта от нова визия, нови методи и нови решения в дейността на дирекцията. Осъществяването на тези идеи се свързват със старши комисар Атанас Илков, който с опита си в системата на МВР от 1987 година до сега може бързо да реализира очакванията на ръководството на Министерството.

Старши комисар Илков е заявил, че дава шанс на всички, които работят с всеотдайност и професионализъм и в досегашната си практика винаги е намирал общ език с такива служители. 

Зам.-главният секретар благодари на старши комисар Венцислав Момчилов и оцени положително работата му през годините, в които е ръководил дирекцията. Досегашният директор на Областната дирекция в Кърджали е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Обикновен работен ден на ВИК - Русе.
Бригадир се обръща към работниците:
- Засега копайте тук, а аз ще ида да проверя къде трябва...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари