Разградски автомобил мина на червено и блъсна кола на кръстовище в Русе

0
При удара е леко ранена пътничката до шофьора. След преглед на място от спешна помощ, тя е освободена за домашно лечение, с диагноза - контузия на шия
При удара е леко ранена пътничката до шофьора. След преглед на място от спешна помощ, тя е освободена за домашно лечение, с диагноза - контузия на шия Снимка: Dunavmost, архив

Двама са леко пострадали при пътни инциденти вчера в Русе

На 29 март около 12:17 часа в Русе, на кръстовището на ул. "Плиска" с ул. "Тулча", е възникнал пътен инцидент с два автомобила. Изпратените на местопроизшествието пътни полицаи са изяснили, че лек автомобил „Мазда“ с разградска регистрация, управляван от 41-годишен, е нарушил правилата за предимство, като при преминаване през кръстовището е навлязъл на червен сигнал на светофарната уредба от ул. "Плиска", не е пропуснал навлизащ на зелен сигнал в същото кръстовище по ул. "Тулча" лек автомобил „Фиат“ с русенска регистрация, с водач на 40 г., вследствие на което двете коли се сблъскват.

При удара е леко ранена пътничка в маздата. След преглед на място от спешна помощ, тя е освободена за домашно лечение, с диагноза - контузия на шия. Произшествието е документирано от полицаите по административен ред, като причина се посочва – нарушаване на правилата за предимство.

Вчера около 14:25 часа на път II-21 е възникнало пътнотранспортно произшествие между два леки автомобила. Екип на сектор Пътна полиция е изпратен на мястото на инцидента, за да изясни случая. Униформените са документирали, че пътното произшествие е станало в района на 15-ти километър, където лек автомобил „Субару Форестер“ с русенска регистрация, управляван от 29-годишен мъж, е нарушил правилата за дистанция и е блъснал движещ се пред него, намаляващ скоростта си, лек автомобил „Фолксваген Голф“, с 24-годишен водач. В резултат на произшествието е пострадал пътник в голфа, който след преглед на място е освободен с натъртвания в областта на гърба. Произшествието е документирано от полицейския екип по административен ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари