Рашидов: Не лъжа, синът ми няма хотел в Австрия, а къща за гости!

0

"След като си закри строителната фирма в България, Вадим Рашидов, който е на 41 години, напусна България и се установи в тиролското село Елмау в Австрия, където си купи къща и живее в нея със съпругата си и двете си деца. В тази семейна къща той отдава няколко стаи под наем на гости, за да издържа семейството си."

Това заяви министърът на културата, Вежди Рашидов, като нарече спекулации твърденията, че синът му има хотел в австрийските Алпи, пише OFFNews.

Припомняме ви, че на 30 юни в предаването "Денят започва с култура" по БНТ бе заявено, че синът на Рашидов има хотел в Австрия.

Министърът веднага отрече това твърдение и обвини в лъжа и манипулация хората и медиите, които го тиражират. Той дори се оплака на премиера:

"Това в папката ми са медийни публикации. От една година едни и същи хора пишат по медии, че министърът на културата е крал пари. Не съм крал един лев. Пишат, че синът ми има хотели. Няма хотели. Прощавайте, но това са клеветнически публикации, които създават усещане за корупция. И днес вече най-накрая ще отида при адвокат и ще съдя тези, които пишат лъжи."

Докато отрича, че синът му има хотел обаче, Рашидов някак си пропусна да спомене, че детето му все пак е собственик на къща за гости "Бамби Елмау" в австрийските Алпи, като по този начин остави впечатлението, че семейството му няма никакви имоти в Австрия.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари