Прогноза за времето на 12 декември

0
Днес облачността над страната ще е променлива
Днес облачността над страната ще е променлива

Днес облачността над страната ще е променлива.

Само на отделни места в часовете преди обяд в планините и в Североизточна България ще превали слаб сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който вечерта в повечето райони ще утихне. Максималните температури ще са между 2° и 7°. Атмосферното налягане ще се повишава и вечерта вече ще е по-високо от средното за декември. Това съобщи дежурният синоптик Боряна Маркова от Национален институт по метеорология и хидрология, предаде Агенция "Фокус".

По Черноморието облачността в сутрешните часове ще е значителна и на отделни места по северния бряг ще превали. След обяд облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 4° и 7°. Температурата на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

В планините облачността ще е променлива, по-значителна в сутрешните часове, когато на отделни места ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е минус 1°, на 2000 метра – около минус 8°.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари