„Продължаваме Промяната“ са готови на преговори за правителство с третия мандат

0
Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени от политическа риторика, която е почти шизофренична, заяви Кирил Петков
Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени от политическа риторика, която е почти шизофренична, заяви Кирил Петков Снимка: БТА

Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени от политическа риторика, която е почти шизофренична, заяви Кирил Петков

Ще седнем с абсолютно всеки да преговаряме за политики, заяви съпредседателят на „Продължаваме ПромянатаКирил Петков пред журналисти във връзка с върнатия преди минути неизпълнен втори мандат за правителство от акад. Николай Денков. Докато Денков връщаше празна папка на президента Румен Радев, Петков влезе на заседание по делото за клевета, което заведе срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, информира БТА.

Кирил Петков заяви, че от партията му са готови на преговори за правителство с третия мандат, която и политическа формация да го получи. Той напомни, че декларацията, предложена на Народното събрание от „Продължаваме промяната“ и акад. Николай Денков, бе отхвърлена от повечето парламентарни групи. Според него сега е време да се разговаря по политиките, по които има различия. В същото време Кирил Петков смята, че има теми, за които трябва да има принципно съгласие от всички като правосъдната реформа и правомощията на главния прокурор.

Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени от политическа риторика, която е почти шизофренична. От една страната всички искат да има правителство, но никой не иска да говори, каза Петков.

Това, което ми стана ясно миналата седмица е, че обединението около ценности и политики трябва да стане в името на българския народ. Много е малка вероятността да има правителство с третия мандат, прогнозира Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари