Привикват Борисов да се обяснява за срещата си с Бисер Миланов - Петното?

0
Привикват Борисов да се обяснява за срещата си с Бисер Миланов - Петното?
Снимка: BNews

Бойко Борисов може да бъде привикан на „разпит“ в комисията в парламента, която разследва данните за негова среща с Бисер Миланов-Петното.

Припомняме, в началото на февруари беше сформирана временна анкетна комисия, която да разследва изненадващото излизане на Христо Бисеров от политиката, както и данните за среща на Бойко Борисов с Бисер Миланов-Петното.

Комисията беше създадена, малко след като бяха публикувани свидетелски показания от разговорите на Борисов с Петното. От тях стана ясно, че лидерът на ГЕРБ е предложил на бившия затворник 500 000 лева, за да втвърди протестите срещу кабинета и да удари Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ ще бъде привикан да се обяснява, ако членовете на комисията вземат такова решение.

Шефката на комисията Сияна Фудулова коментира, че не е невъзможно да бъде препитан и самият Бисер Миланов, който в момента се намира зад решетките.

Вчера в. „Галерия“ излезе с нова серия от записи, според които

Бойко Борисов е предложил адвокат на Петното, за да мълчи за срещата между двамата.

Експремиерът е използвал услугите на депутата от ГЕРБ Пламен Нунев, за да се свърже с приятелката на Петното Йоанна Капранджиева. Посредник е бил русенският представител на ъндърграунда Върбан Циганина, известен както с близостта си до възпитаника на ВИФ "Георги Димитров" Нунев, така и до местната структура на ГЕРБ, пише изданието.

Източник: BNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари