При тоталитарно управление като това на ГЕРБ мутрите се развихрят

0
Николай Банев обяви, че има политически врагове, които са направили всичко възможно да го съсипят през последните години
Николай Банев обяви, че има политически врагове, които са направили всичко възможно да го съсипят през последните години Видео: Нова телевизия

„Тази сага продължава повече от две години. Подавани са жалби и за това време няма никакво движение. Не мога да си обясня подобно бездействие  на полицията, освен чадър”, заяви с студиото на Нова телевизия бизнесменът Никола Банев относно палежите над негова собственост.

По думите му при едно тоталитарно управление, каквото е това на ГЕРБ, когато институциите не работят, се развихрят мутрите.

Бизнесменът заяви, че знае кой пали имуществото му. „Това е Димитър Спасов – Каратиста. Този човек е замесен в кражби и в два от нашите заводи. Наряза машини и ги върна за скрап”, каза Банев и добави, че е виждал този човек на живо за 10 минути. „Претенциите му са, че му се дължат пари за нещо, което не е извършил”, обясни той.

„Имам политически врагове, които направиха всичко възможно да ме съсипят през последните години”, категоричен беше той.

Попитан какво общо има Румяна Чаналова и защо замесват името й с тяхното семейство Банев обясни, че тя е издала нещо определено, което нямала право да издаде, свързано с предприятието „Полимери”. „Намесени са хора от ГЕРБ и предприятието беше обезкостено и съсипани”, каза той.

„Мутрите в България се върнаха. Над тях имаше чадър през цялото управление на ГЕРБ. Хората ги е страх – включително полицията и прокуратурата”, каза Банев.

Той заяви още, че в полицията е разпознал хората, които по-рано тази година подпалиха къщата му в Бояна.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари