Президентство: Оставяме без коментар медийното правосъдие на главния прокурор

0
Това заявиха от прессекретариата на държавния глава по повод изявлението днес на прокуратурата
Това заявиха от прессекретариата на държавния глава по повод изявлението днес на прокуратурата

Медийното правосъдие на главния прокурор оставяме без коментар

Това заявиха от прессекретариата на държавния глава по повод изявлението днес на прокуратурата, в което се казва, че кампанията срещу прокуратурата се финансира с откраднати от гражданите милиони и милиарди левове.

„Няма да оставим да бъдем сплашени. Оттук нататък отговор дължат другите власти. Ние ще свършим работата си, като разследваме действащи управляващи членове на правителството и уличени в престъпления представители на администрацията на президента", заяви днес говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

"Законодателят обаче е този, който трябва да създаде адекватно законодателство в съответствие с добрите европейски практики за борба с организираната престъпност и корупция. Чакаме и отговор от президента на България как концепцията му за прокурорски рекет и мафия в прокуратурата кореспондира с доказателствата, посочени открито пред обществото за връзки на представители на организираната престъпност със случващото се в последните седмици и последните дни. Прокуратурата е твърдо решена да не поставя никого над закона", подчерта още Сийка Милева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари