Пожар в остъклен балкон в квартал "Дружба"

3
Причината била неправилно ползване на ел. уред
Причината била неправилно ползване на ел. уред Снимка: Архив

В събота, за времето от 17:32 до 18:00 часа, два екипа на Първа РСПБЗН - Русе са изпратени на сигнал за пожар в остъклен балкон на апартамент в русенския квартал “Дружба-3“  в блок 16.

До пристигането им на местопроизшествието, запалването е било ликвидирано от стопаните. Причината била неправилно ползване на ел. уред и при инцидента не е имало пострадали, но е засегнат ширм и са били опушени стени. 

Екипите на пожарната са оказали и няколко съдействия на граждани и ЦСМП.

В събота сутринта екип от Първа РСПБЗН в Русе е съдействал за отварянето на апартамента на бул. Гоце Делчев в Русе, откъдето трудно подвижна жена е трябвало да бъде изведена и предадена на екип на Спешна помощ. Същия ден следобед екип на Първа районна служба е съдействал и за още един подобен случай - пренасянето на трудно подвижна жена до линейка от жилище на ул. Цар Калоян в Русе.

Пожарникарите са оказали помощ и за обезопасяване на самокатастрофирало превозно средство на 19 април около 19:12 часа на русенския бул. България, където автомобил „Гранд Чероки“ се е бил преобърнал по таван. При инцидента не е имало затиснати хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари