Пошегувах се, че ще стана президент!

0
Заявявал съм винаги, че никога няма да се кандидатирам!
Заявявал съм винаги, че никога няма да се кандидатирам!

"Пошегувах се, че ще стана президент, заявявал съм винаги, че никога няма да се кандидатирам и явно не съм бил разбран", уточни Бойко Борисов на живо във "Фейсбук".

Така той коментира репликата си от Лондон: "Не ме нервирайте, да не ме направите президент!"

"Президентът направи добро интервю в "Панорама" и каза много неща", отчете Борисов. По повод соловата акция на Радан Кънев за издигането на Плевнелиев за втори мандат, министър-председателят заяви, че най-нормалното, когато една партия подкрепя някого е да пита самия човек, партньорите в неговата си партия, и трето - политическата сила, на която допълнително разчита за това - в случая ГЕРБ, пише Всеки ден.

По повод призива на Кънев евроатлантически ориентирани партии да подкрепят Плевнелиев, Борисов коментира: "От времето, когато аз съм бил в управление, БСП винаги са заявявали евроатлантически ценности. ДПС също са заявявали, че са ориентирани евроатлантически и специално в отбраната подкрепят г-н Ненчев. ", каза премиерът.

Борисов уточни, че с него Радан Кънев не е разговарял по казуса с подкрепата на Плевнелиев. Той обясни, че с удоволствие би разговарял с тъмносините и с реформаторите на всяка тема по принцип. В случая, както научих през медиите за акцията на ДСБ, тази постъпка е или блъф, или да унизят г-н Певнелиев, или не съм ги разбрал правилно, каза Борисов.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари