Полицаи помогнаха на две жени, закъсали на магистрала "Струма"

0
Две жени от София, пътуващи по автомагистрала "Струма", закъсали по аутобана, след като спукали гума
Две жени от София, пътуващи по автомагистрала "Струма", закъсали по аутобана, след като спукали гума

Две жени от София, пътуващи по автомагистрала "Струма", закъсали по аутобана, след като спукали гума.

На помощ им се отзовали двама пътни полицаи, съобщава БНР. Те сменили гумата, двете софиянки изразиха благодарност на униформените за оказаната им помощ, като се обадили до  областната дирекция на полицията, казаха от там.

Ирина Цакова и Траяна Тимева от София вчера пътували за Благоевград, на автомагистрала „Струма“ - преди Дупница, спукали предна гума на автомобила. Безпомощни, двете жени докато обсъждали как да потърсят помощ и на кого да се обадят при тях спрял полицейски автомобил. Полицаите сменили  спуканата гума,  резервната  имала нужда от напомпване, справили се и с това, дали им съвет как да продължат пътуването.

Двете жени, които пътували по работа, успели да стигнат навреме до Благоевград, а после безпроблемно да се завърнат в столицата, благодарят на пътните полицаи Александър Василев и Румен Здравков от група „Пътен контрол на движението по главни пътища и автомагистрали“ за помощта, за човещината, за усещането за сигурност, което им създали с присъствието и действията си.

При лошите климатични условия и силния вятър двамата полицаи бяха нашето спасение и надежда да продължим. Убедихме се,  полицаите помагат, не налагат само наказания. Желаем им здраве, успех в работата и уважение от хората, споделят двете жени.

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари