Политолог: Не се знае дали нервите на Борисов ще издържат

0
Валери Симеонов освен човешка, направи и чисто политическа грешка, каза политологът
Валери Симеонов освен човешка, направи и чисто политическа грешка, каза политологът Видео: Канал 3

Изказването на Симеонов прилича на капка, която може да прелее чашата. Просто не се говори така. В политиката ако кажеш нещо подобно, не си готов да понесеш последствията, каза в предаването „Денят на живо”по Канал 3, политологът Първан Симеонов.

Недоволството се решава с протести, а те се пораждат. В такива моменти, човек, който е казал такова нещо, трябва да предприеме нещо, а той контраатакува, но не знам как това ще е успешно. Валери Симеонов се е изказвал негативно за много сектори. Това е човек, който понякога съзнателно страни от политическото поведение и държи да е контра на общественото мнение. Всяко нещо обаче, трябва да се има мярка, сега беше прекрачена, категоричен беше той.

Валери Симеонов трябва да направи крачка назад. Борисов трябва да пази най-тежкото си оръжие, което е „аз ще падна и да видите какво ще стане”. Може да изглеждат стабилни статистическите данни, но при тези непрестанни скандали, от само себе си ще се разпаднат. Валери Симеонов тежи с това си поведение. Темата е не дали ще остане управлението, защото то може да остане, но въпросът е дали е полезно за обществото. Не се знае и дали нервите на Бойко Борисов ще издържат. Ние все се питаме ще пада ли правителството - обективни предпоставки няма това да се случи, но винаги може на някой да му кипне. Валери Симеонов може да каже, че не е бил и разбран, но просто не се говори така, каза още Симеонов.

Валери Симеонов освен човешка, направи и чисто политическа грешка. Текстовете за закона бяха пред внасяне и не му трябваше да прави такова изказване. Коалицията се влече взаимно наново- Валери Симеонов и Волен Сидеров са еднакви за хората и от това печели ГЕРБ, защото колкото по-разединени са, толкова по-добре за тях, независимо, че и те пресолиха манджата. Големият проблем е, че коалицията прави от нищо нещо. Тя можеше да изкара и пълен мандат, сега това ми се вижда все по-малко възможно със всички тези скандали, заяви политологът.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари