Подробности за убийството в столичния квартал „Надежда“

0

23-годишна жена бе намерена мъртва с прострелна рана в апартамент на улица „Бели Дунав“ в столичния квартал „Надежда“, а детето й, което е на 1 година се издирва. 

По данни на „Монитор“, жената живеела на семейни начала с мъж, от който има дете. Родителите на жертвата се обадили в полицията, след като цял ден нямали връзка с дъщеря си.

Младата жена не отговаряла на телефона си, а апартаментът бил заключен. Наложило се полицаите да влязат в жилището с ключар, който разбил входната врата. В апартамента ченгетата се натъкнали на простреляната жена, а детето липсвало. Малко по-рано съсед в блока чул изстрелите и също се обадил в полицията. Униформените открили трупа на жената с изстрел в главата.

Предполага се, че извършителят е половинката на жената. Между тях е имало скандали от няколко месеца. В жилището на жената е живяло и детето им. След престъплението то не е открито в жилището. Предполага се, че мъжът, който е обявен за издирване, е застрелял половинката си, взел е детето и е изчезнал в неизвестна посока.

Мъжът не е криминално проявен. По непотвърдена информация е служител на СОТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари