Подробности за тежкия инцидент на пътя Русе - Велико Търново

0
Загинал е 49-годишен мъж от с. Петко Каравелово
Загинал е 49-годишен мъж от с. Петко Каравелово Снимка: кадър от NOVA

49-годишен мъж от с. Петко Каравелово е загиналият при тежката верижна катастрофа преди обед на главния път Русе - Велико Търново.

В Спешното отделение на болницата във Велико Търново са откарани 29-годишен мъж от Силистра с инициали М. Т. и жена на 38-години от Свищов, пътували в друга от ударените коли.

И двамата пострадали при ПТП-то са контактни, не са губили съзнание, а изследванията до момента показват, че най-вероятно няма да се наложи лечение в болнични условия.

Дали ще бъдат хоспитализирани обаче ще стане ясно едва след приключването на всички снимки и изследвания, съобщи дежурният в СО д-р Иван Андреев. Двамата са с множество натъртвания и охлузни рани по телата. Движението между полскотръмбешките села Раданово и Петко Каравелово все още е затворено, текат огледи.

Сигнал за произшествието между трактор и три леки автомобила е получен в 09,55 ч., съобщи МВР.

По първоначална информация тракторът се движел в посока Русе, а зад него пътували два леки автомобила. Шофьорът на първата кола - Опел Кадет намалил, за да не се удари в машината и бил натресен от следващия го автомобил. При удара немската кола изхвърчала в насрещното и се забила челно в движещо се към Велико Търново возило.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари