Подаряват ин витро процедури на бездетни двойки

1
Най-емоционалното писмо ще спечели едното ин витро на 21 януари – Бабинден, а второто ин витро ще бъде изтеглено на случаен принцип
Най-емоционалното писмо ще спечели едното ин витро на 21 януари – Бабинден, а второто ин витро ще бъде изтеглено на случаен принцип

До 25 декември ще продължи кампанията „Пожелай си” на български ин витро център, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии.

„Решихме да направим кампанията и да подарим две ин витро процедури с включени стимулации”, каза пред БНР д-р Добринка Петрова – медицински управител на клиниката.

„Участието е под формата на писмо. Молим всички, които желаят да участват, да напишат писмо с тяхната история, мисли и чувства, тъй като голяма част от нашия екип сме хора, преминали през тези процедури и нашите деца са в резултат на ин витро процедури. Ние знаем през какво минават”, обясни тя.

Най-емоционалното писмо ще спечели едното ин витро на 21 януари – Бабинден, а второто ин витро ще бъде изтеглено на случаен принцип от някое дете в присъствието на нотариус.

Процентът на успеваемост на ин витро процедурите е обвързан с възрастта на жената, каза още д-р Петрова и призова жените да не отлагат във времето раждането или обръщането към консултация с гинеколог.

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари