По "белия" свят вече щяха да са запечатали халета

6
Нашата държава обаче е пленена от мафията на анцузлиите
Нашата държава обаче е пленена от мафията на анцузлиите Видео: Фронтално

Публикуваме коментар на ФРОНТАЛНО във връзка с разказ на служител на "Монтюпе" за порочните практики в завода край Русе:

"Между другото, русенската журналистика си трае за репортажа на Ася Пенчева по БНР. Чака се инструктажът за медиите в РИОСВ по поръка на кмета Стоилов, за да се избистри официалната линия. А институциите, "дето трябва да си свършат работата", се ослушват. Няма ли достатъчно материал за самосезиране - прокуратура, Инспекция по труда, РЗИ, РИОСВ...

Заявлението за ново комплексно разрешително на "Монтюпе" само по себе си дава правно основание сегашното такова да им бъде отнето на часа и заводът да спре работа веднага. Да тровиш цял град шест години с нелегални инсталации, а сега, ни лук ял, ни мирисал, да се опитваш да ги узакониш с помощта на институциите, които си корумпирал, е нечувана наглост.

По белия свят след такъв репортаж медиите щяха да гръмнат, а компетентните органи вече да са извършили арести и запечатване на халета и цехове. Това обаче, може да се случи само в една нормална държава. Нашата, както знаем, е пленена отдавна от мафията на анцузлиите като Борисов и Нунев - едноклетъчни, вчера облекли костюми, които днес определят кой да живее и кой да мре.

И, да, не е само "Монтюпе". В русенската долина на химията се спотайват много такива екземпляри с български паспорти, които тровят града в суматохата на безвремието."

Източник: Фронтално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари