Пиян ветовчанин блъсна каруца

0
След  неуспешни опити да се установи количеството алкохол с дрегер, полицаите изпратили мъртво пияния шофьор на кръвна проба
След неуспешни опити да се установи количеството алкохол с дрегер, полицаите изпратили мъртво пияния шофьор на кръвна проба Снимка: Dunavmost, архив

Образувано е бързо производство срещу пиян шофьор от Ветово

На 19 април в 13:30 часа в РУ - Ветово е получен сигнал за възникнало ПТП между каруца с конски впряг и лек автомобил на кръстовище в гр. Ветово. На местопроизшествието е изпратен полицейски екип, който да изясни инцидента и да го документира.

В хода на проверките като водач на колата - марка „Опел“ модел „Корса“ е установен 71-годишен мъж, който е направил няколко неуспешни опита да даде проба за измерване на концентрацията на алкохол, чрез техническо средство. Издаден му е талон и той е дал кръвна проба в медицинско заведение и от направения анализ в ОДМВР – Русе му е била установена концентрация над 1.2 промила - 1.61.

Случаят е документиран от униформените полицаи, след което материалите предадени на разследващ, който е започнал срещу водача на МПС бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари