Пиян шофьор прегази трима пешеходци в Бяла Слатина

0
Полицаите установили, че водачът е празнувал 8 март с приятелка в махалата, където употребил солидно количество алкохол преди да седне зад волана
Полицаите установили, че водачът е празнувал 8 март с приятелка в махалата, където употребил солидно количество алкохол преди да седне зад волана Снимка: БГНЕС / Архив

Пиян шофьор от Кнежа предизвика тежка катастрофа и уби човек в ромската махала в Бяла Слатина

Инцидентът е станал снощи. Излизащият от града с "Мерцедес" водач налетял на трима пешеходци. Ударът бил толкова силен, че мъж е загинал на място. Две жени са тежко пострадали и с черепно-мозъчни травми са настанени в болница, съобщи Glasnews.bg.

Неадекватният шофьор бил тестван за употреба на алкохол с дрегер, а резултатът бил положителен. Полицаите установили, че водачът е празнувал 8 март с приятелка в махалата, където употребил солидно количество алкохол преди да седне зад волана.

Заради смъртоносния инцидент веднага се събрали много хора от махалата, които искали да линчуват шофьора, но полицията удържала ситуацията.

За да се овладее напрежението е повикан екип на жандармерията от Монтана, за да окажат съдействие на местната полиция.

По първоначални данни шофьорът е ревнувал жена си, която била придружена на улицата от друг мъж и нейна приятелка. Убитият е придружителят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари