Петима души са в болница след катастрофа край Хасково

4

Тежка катастрофа между "Пежо" и "Сеат" стана в ранния следобед на пътя между Хасково и село Узунджово

При изпреварване на завой водачката на Пежото от Раднево се е завъртяла и е ударена странично Сеат, който се е движил насреща. В последната кола са пътували мъж, жена, дъщеря им с внучката, всички от Симеоновград, информира Haskovo.info.

И петимата участници в катастрофата са пострадали, като бяха откарани с две линейки в Спешно отделение на хасковската болница. Водачите не са употребили алкохол.

Движението в района на катастрофата се осъществява в едната лента, като се подпомага от пътните полицаи. Работници изграждат канавките на ремонтирания път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До Гошо куче лошо
    Тези т.н. блокчета в канавката са през едно защото такава е технологията, отливат се на място. Идва бетонпомпата и подава бетона. След като стегне бетона на първите се отливат и тези в празните пространства, тъкмо готовите служат и за нещо като кофраж за новите.
  • 0
    1
    Гошо куче лошо
    Абе каква е тая канавка с през ред бетоново блокче !?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари