Пазят Крисия с пушка

1
Малкото ми момиче Крисия порасна голямо и вече ще трябва да измислям варианти как да я опазим
Малкото ми момиче Крисия порасна голямо и вече ще трябва да измислям варианти как да я опазим

"Малкото ми момиче Крисия порасна голямо и вече ще трябва да измислям варианти как да я опазим. Приятели ме съветват да си купя пушка, за да съм по-спокоен. Сигурно вече ще започне да иска и по-различни подаръци, така че се подготвям за сериозен период."

Това заяви през смях бащата на детето-чудо на българската музика - Марин Тодоров. Уважаваният бизнесмен устрои мащабно парти на дъщеричката си навръх 1 юни - Международния ден на детето, когато Крисия имаше рожден ден и навърши 12 години.

Тайно желание си е направила малката певица Крисия при духването на свещичките за 12-ия си рожден ден, научихме от "България Днес". Това е решила да скрие мечтата си дори от най-близките си хора, тъй като вярва, че само така тя ще се сбъдне. При посрещането си на празника тя символично духнала торта с една-единствена свещичка, но това било само прелюдия към далеч по-мащабния купон, който се пренесъл в популярно заведение в Разград.

Мащабна заря, която огря небето над Разград, беше най-голямата изненада за талантливото детенце, което с таланта си прослави България в цял свят. 500 балона с хелий, машина за произвеждане на огромни сапунени мехури и конфети във формата на сърца бяха другите екстри, които разтуптяха детското сърчице на малката певица. Специално за партито пристигнал и детски духов бенд, който е съставен от 12 малчугани, свирещи на саксофон, тромпет и други духови инструменти.

Специално за личния си празник Крисия се появи със стилна бяла рокля, която е била предварително съчетана с 2-етажната торта, която е трябвало да бъде нарязана за над 100 души.

На деня след партито - вчерашния 2 юни, Крисия и семейството й отпътуваха за София, тъй като вечерта трябваше да летят за Мадрид. В испанската столица малката изпълнителка ще бъде част от мащабния концерт на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Родителите на певицата нямаха идея дали Слави й е взел някакъв подарък, но бяха категорични, че той никога не я забравя на празниците й. Точно преди година лидерът на "Ку-ку бенд" Евгени Димитров-Маестрото изненада малката певица Крисия със златни обеци за рождения й ден. Слави Трифонов пък изпрати на талантливата изпълнителка огромен букет.

За 12-ия рожден ден на изпълнителката се сетиха и сценичните й партньори - близнаците пианисти Хасан и Ибрахим.

"Честит рожден ден, Крисия! Пожелаваме ти най-вече здраве, щастие, усмивки, успехи и още дълги години да радваме всички наши фенове, участвайки заедно в бъдещи общи проекти! И нека Господ никога да не ни разделя тримата!", написаха в личната си страница във фейсбук виртуозите на клавишите.

Пожеланието им провокира сериозни подозрения, че тримата подготвят общ проект в бъдеще, с който ще изненадат почитателите си. Именно в този състав те постигнаха един от най-големите успехи на българската музика, завършвайки на второ място на детското издание на "Евровизия".

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари