Пазете се от гнева на търпеливите!

0
Спокойно, добичета. Спрете да разпространявате налудничавите си глупости и чрез тях да оправдавате страховете си
Спокойно, добичета. Спрете да разпространявате налудничавите си глупости и чрез тях да оправдавате страховете си Снимка: brodbg

Не съм започвал гладна стачка и не стоя до Босия, за да започна!

Спокойно, добичета. Спрете да разпространявате налудничавите си глупости и чрез тях да оправдавате страховете си. Полковникът не води война с призраци, нежели вашите. За мен вие сте новородени врабчета! Не повече.

Босият иска незабавно разпускане на парламента, заради тотална корупция в цялата държава!!! Трудно е за разбиране от чутури. Знаете ли какво е чутура? Нещо, което ти стои на раменете, но не можеш да вкараш в него нищо. Нищо.

И внимавайте от това което говорите днес, до това, което вършите. Идват дни на тежки изпитания - олиото и водата се разделят! Направих опити за прекратяване на гладната стачка от Босия, повече от всеки друг в тази мафиотска държава. Провалих се. Психиката на бивш затворник, не какъв да е, не се познава от много хора. Особено, когато всички останали люде стигат на ръст до кокалчетата на краката му. Пазете се от гнева на търпеливите! Аз оставам твърдо на своя морален пост - нито крачка назад.

Предупредени сте...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари