Пари засипаха магистрала, хората полудяха

62
Брониран инкасов камион изтърва огромно количество пари насред магистрала в Калифорния
Брониран инкасов камион изтърва огромно количество пари насред магистрала в Калифорния

Брониран инкасов камион изтърва огромно количество пари насред магистрала в околностите на градчето Карлсбед в Калифорния

Заради инцидента голяма част от шофьорите напуснаха колите си и се втурнаха да грабят доларовите банкноти, като всеки взимаше колкото може. Властите обаче предупредиха, че всеки, който е взел някаква сума, има на разположение 48 часа, за да я върне, или в противен случай ще се сблъска със закона, информира NBC, цитиран от Novini.bg.

Магистрална полиция и ФБР вече разследват случая и заявиха, че ок клипчетата в социалните мрежи се виждат лицата на шофьорите и регистрационните номера на автомобилите им, взели участие в импровизирания грабеж.

Някои от "обирджиите" вече са върнали взетото, за което от властите посочиха, че са постъпили правилно, и очакват и други да последват примера им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук